Michelle Obama inderdaad op eerste Linda-loze cover

Geplaatst op Tue 20 Nov 2018 om 8:25

Het is inderdaad Michelle Obama die op de eerste Linda-loze cover van de LINDA. staat. Het blad met de voormalig first lady op de voorkant ligt woensdag in de winkels. Dat heeft de redactie laten weten. Het is voor het eerst in vijftien jaar dat LINDA.’s vaste covermodel, Linda de Mol, er niet op staat. “Het was eigenlijk de bedoeling dat ik Michelle zou interviewen en samen met haar op de cover zou gaan, zoals we deden bij George Clooney en Prinses Mabel“, zegt de tv-koningin.

Ze vervolgt: “Maar op de data waarop Michelle beschikbaar was en wij naar New York moesten komen, kon ik écht niet. Ik had draaidagen voor April, May & June, en met zo’n reis naar de VS erbij zou ik dan drie dagen weg zijn – dat kan gewoon niet, want dan loopt een hele productie flinke vertraging op. Ik baalde daar natuurlijk flink van.

De Mol en haar collega’s hebben van de nood een deugd gemaakt. “Michelle is zo’n grote naam, jeetje! Zij was de eerste first lady die écht indruk op me heeft gemaakt. Op Hillary Clinton na waren dat voor mijn gevoel vooral vrouwen die in een mantelpakje en met een bosje bloemen glimlachend achter hun man stonden, in adoratie naar hem kijkend. Michelle niet. Zij heeft zo’n sterke persoonlijkheid – naast het feit dat zij de eerste zwarte vrouw in het Witte Huis was, maakt dat haar heel bijzonder.

Tot nu toe heeft De Mol alle 172 covers van LINDA. gesierd. “En ik wil het nog wel een hele tijd blijven doen: ik vind het nog steeds hartstikke leuk. Maar ooit houdt dat op, we moeten daar goed over nadenken en zo nu en dan eens wat uitproberen. Het kan niet zo zijn dat het blad LINDA. dan ophoudt te bestaan. Bij LINDA.meiden schrijf ik nu een tijdlang het editorial niet meer, en daar sta ik ook niet op de cover. En dat blad loopt, met Yara Michels als hoofdredacteur, hartstikke goed.

Voor de coverfotografie van het decembernummer heeft Michelle Obama zelf een foto uitgekozen voor LINDA. uit de recente shoot die ze met haar lievelingsfotograaf Miller Mobley had, en hem exclusief aan LINDA. ter beschikking gesteld.

De nieuwe LINDA., met Michelle Obama op de cover, ligt vanaf 21 november in de winkel.

Lees ook:
Linda de Mol binnenkort niet op cover LINDA (8 november)
Linda weet al wie er op Linda-loze cover LINDA komt (10 november)
Jildou wil niet kwijt of Obama op Linda-loze cover staat (14 november)

Foto: LINDA, Miller Mobley
13 Reacties op “Michelle Obama inderdaad op eerste Linda-loze cover”


 1. q8

  ik was bang dat annemarie joritsma / hebbing t zou worden,

 2. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Wat is haar verdienste geweest om door zovelen aanbeden te worden??

 3. Het Conny van de Meester

  Nee dan die schele hippo van de VK.

 4. Stip

  Je mist Linda toch.

 5. WEST

  Zwarte Petra dat mag wel maar zwarte Piet niet

 6. Curryworst

  Hey, is dat niet de vrouw van de Hoofdpiet?

 7. Godefroy France

  Volgende keer dirty hillery, op verzoek van engnek jinek.

 8. Kees

  Soms is het beter om de armen en schouders te bedekken.

 9. Malle pietje

  Onze propaganda-shit media op volle toeren. Werkelijk niemand is geïnteresseerd in de vrouw van een voormalige Amerikaanse president. Maar ja, vrouw, zwart en deugen maar……

 10. jomari

  M.Obama schrijf een boek met onthullingen die wij allang kennen.
  Tien procent van de opbrengst gaat naar een goed doel….’t is toch wat.
  Zij lijkt mij geen onaardig mens maar nooit eerder een president’s vrouw geweest
  die een dagtaak had om voor veel z.g. stijlbladen te poseren en in allerlei populaire
  T.V. programma’s te laten zien hoe hoe slank en lenig zij bleef ondanks haar zware
  taak.

 11. Mark

  Wel eens van photoshop gehoord? 95% van de balden doet dan. Had Linda er gewoon achter geshopt. En Linda is toch de koningin? Ik had ge-eist dat ik vrij was op die draaidagen van de film. Wordt toch weer zo’n draak van een romcom, zoals die elk kwartaal in de Nederlandse bioscopen worden gedumpt. Obama is once-in-a-lifetime.

 12. Mark

  Wel eens van photoshop gehoord? 95% van de bladen doet dan. Had Linda er gewoon achter geshopt. En Linda is toch de koningin? Ik had ge-eist dat ik vrij was op die draaidagen van de film. Wordt toch weer zo’n draak van een romcom, zoals die elk kwartaal in de Nederlandse bioscopen worden gedumpt. Obama is once-in-a-lifetime.

 13. ox

  Because she danced on Ellen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.