Man met bril volgt Wilfred Genee naar alle uitzendingen

Cor, een grijsharige man met een bril en pochetje, volgt televisiester Wilfred Genee naar al zijn uitzendingen. Hij is de grootste fan van de presentator. Dat is te zien in een reportage waarin Dennis Schouten op pad gaat met Genee. Naast zijn talkshow Veronica Inside maakt Genee ook nog elke vrijdagmiddag The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Die komt elke week vanuit een andere locatie, voornamelijk in de Randstad, maar de grijze meneer uit het verre Limburg is er altijd bij.

Genee stelt de meneer met gepaste trots voor. “Dit is Cor, onze enige vaste bezoeker. Waar we ook komen, Cor is er altijd.”

Waarom komt hij helemaal uit Limburg om Genee radio te zien maken? Cor: “De manier waarop hij het presenteert is fantastisch. Er is niemand die het beter doet. Hij heeft het helemaal in zijn vingers en dan zit hij fris en fruitig ook nog op vrijdagavond Veronica Inside te presenteren.”

Het is de beste presentator van Nederland, vindt Cor. “Zijn kennis over alle zaken… Hij praat met een minister en een straatveger. Het maakt niet uit met wat voor persoon het is. Hij heeft overal verstand van. Er is geen betere presentator.

Zie hier het fragment:

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen