Jort Kelder durft ’s avonds geen Rolex meer te dragen

Geplaatst op Fri 09 Nov 2018 om 9:15

Jort Kelder durft al enige tijd ‘s avonds geen Rolex meer te dragen in Amsterdam. Dat vertelde de NPO 1-ster donderdag in RTL Boulevard. Over straat lopen met belachelijk dure horloges van soms wel tienduizenden euro’s klinkt al niet erg handig, maar sinds de gewelddadige beroving van Estelle Cruijff zijn rijkaards er flink angstig voor. Ook Kelder doet het niet meer. “Ik heb zelf zo’n ding meegemaakt. Ik kwam een kroeg uit strompelen op de Prinsengracht.

Bij hem ging het zonder geweld. “Dan vragen ze je iets en leiden ze je af. Ik liet me erdoor verrassen. Het eerste wat ik dacht was: heb ik m’n telefoon en m’n geld nog? Ik had het nog en ging door. Pas drie dagen later dacht ik: wacht even, waar is mijn horloge nou zeg? Toen miste ik mijn horloge.”

Nu kijkt hij wel linker uit. “Ik ga ’s avonds toch niet de straat op met een duur horloge. Dat doe ik dus niet. Ik heb daar gewoon geen zin in.”

Kelder vindt wel dat het mogelijk moet zijn om met een horloge van 30.000 euro over straat te lopen. “Ik hoop dat de politie hier echt een team op zet en dat ze die rotzakken pakken. Als je weet hoeveel camerabeelden ze hebben, dan moeten ze deze eikels ook kunnen pakken.”

Foto: Avrotros
32 Reacties op “Jort Kelder durft ’s avonds geen Rolex meer te dragen”


 1. Curryworst

  Pas na 3 dagen mis je het horloge om de pols?
  Dus al die tijd heb je niet gekeken hoe laat het was, niets gemerkt toen je hem af wilde doen voor het slapen gaan of douchen?
  Raar verhaal.

 2. Jantien Visser

  Is ie weer! “Het moet mogelijk zijn met een horloge van 30.000 euro over straat te lopen”. Ja in een droomwereld waar de verschillen tussen arm en rijk er niet zouden zijn, zou dat kunnen.
  Niet in onze maatschappij waar de kloof tussen arm en rijk alleen maar groter en groter wordt. Dus over straat met een belachelijk duur horloge omdat je al geen weet meer hebt van mensen die elke dag moeten knokken om hun bestaan, zal je belaagd kunnen worden vanwege je kostbaarheden. Wen er maar aan.

 3. jomari

  Curryworst,
  Inderdaad nogal raar.

 4. q8

  ik vond t ook een heel raar verhaal,
  misschien heeft jort t gedroomd,
  en estelle ?
  die krijgt er wel eentje terug van de clan,
  ze zal m zeker niet zelf verdient hebben,

  maar vreselijk, wat is dat mens lelijk geworden,
  niet om aan te zien,
  hier is linda nog knap bij,

 5. Joop55

  Jort de VVD zo heurt het toch, geld moet rollen heur. Rolexje zo weer gefixed.

 6. Mark

  Hij heeft wel gelijk. Afgunst doet daar niets aan af.

 7. Kannibaal

  Ik durf überhaupt geen Rolex te dragen. Niet omdat ik bang ben voor criminaliteit, maar omdat ik bang ben erbij te lopen als een Kelder-achtige snobistische patjepeeër.

 8. Pluk vd Petteflet

  Wij dragen überhaupt nooit ‘s avonds een uurwerk om de pols, bang dat we zijn voor de tand des tijds. Maar het zou wel moeten kunnen, iedereen een Oyster om de pols. Voor het exclusieve karakter van het merk Rolex is dat echter fnuikend, dus beter van niet.

 9. Johan

  Wie koopt er nu een horloge van € 30.000? De juiste tijd wordt er niet anders door.

 10. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Op een kermisklok van 1 euro kan je ook de tijd zien, maar een normaal mens wil wat moois hebben. Dertig ruggen voor een mooie klok is zo gek nog niet. Je kan ook wat kopen van 150k. Dan heb je wel enige vorm van beveiliging nodig omdat er altijd lieden zijn die menen dat ‘jouw’ bezit ook ‘hun’ bezit zou mogen zijn.

 11. GW

  Je moet sowieso niet een Rolex willen dragen. Verschrikkelijk gedateerd ogende horloges voor proleten. Geef mij maar een Chanel Boyfriend Skeleton Watch. Dank u kerstman/-vrouw. :-)

 12. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  @GW… leuk ding!!
  https://www.chanel.com/us/watches/p/H5255/boy-friend-skeleton-watch/

 13. SOLANGE

  Zielige mensen die maar roepen ik heb een Rolex…die Estelle heeft het zelf niet verdient zo gewonnen zo geronnen ……btway wat is die Botox pop lelijk die opgespoten lippen lijken wel een wc-ontstopper

 14. Einde van Nederland

  Laffe hond, grote muil op tv en pro links en rechts en van alles en nog wat, maar als de door hem verheerlijkte “jongens van de Bruijn” op straat verschijnen laat ie z’n rotzooi klokkie thuis?

  Zou zeggen, verplicht alle “welkom in ons land” BN’ers met Rolex op straat, om te bewijzen dat er geen problemen zijn.

  Verder, ook verplicht, met de mouwen opgestroopt, een Rolex aan iedere pols van Peter r. de Vies en schop ‘m daarna op straat….Eens zien wat Nederland werkelijk nog voorstelt.

 15. topi

  En dat dan in de media gaan vermelden. Begrijp je me ?!

 16. Einde van Nederland

  M.i. is éne Estelle Cruijf niet overvallen, maar heeft ze een “zwijgboodschapje” (iets met Arena) gekregen. Daar was het rotzooi Rolex klokkie een beloningskoekje voor de honden die zijn gestuurd door Estell’s vorige lover.

 17. Frenantius

  Heeft hij bij dezen het snobisme opnieuw uitgevonden?

 18. mo

  @solange een wc ontstopper woehahahahaha

 19. robb

  Waarom zoveel aandacht voor Estelle Cruijf net of zij de enige is die word berooft .

 20. opa buiswater hilversum

  weer zo iemand die een tijdje geen aandacht heeft gehad , is dit de trend van BNERS
  en pseudo BNERS om in het nieuws te komen ??
  nou weet er ook nog een paar… heb vanmorgen koffie gedronken , toen de telegraaf gelezen en mn dorp in geweest voor een pak melk bij de Spar
  Lekker rosbief pekel vlees osseworst bij de dorps slager oude kaas bij de kaasboer
  en ik struikelde over een loszittende steen gelukkig..niets erg en kreeg hulp van een aardige juffrouw , gelukkig lieo mn pontiac horloge nog ,

 21. GW

  @Gerard 10:40:

  Echt hè? Hoewel ik die zonder de extra gedecoreerde rand net iets mooier vind.

 22. Mark

  Hoe kan een horloge nu 35.000 kosten??? Kost misschien 1% daarvan om te maken. De rest is puur winst. De mensen die daarmee rondlopen verdienen het om overvallen te worden.

 23. Marianne

  Ja, die Jort is zo gewoon gebleven?!!?

 24. Robbie

  Ik heb helemaal geen horloge.

 25. beerenburgerman

  @Jantien Visser:
  @Mark (Fri 09 Nov 2018 om 14:47)

  vervang het dragen van een Rolex hier eens met het dragen van een sexy jurkje door een vrouw. Mag dat dan ook niet meer ?

  (niet dat ik Rolexen sexy vindt, overigens. horloge voor pro-leten imho)

 26. beerenburgerman

  @Jantien Visser:
  @Mark (Fri 09 Nov 2018 om 14:47)

  vervang het dragen van een Rolex hier eens met het dragen van een se-xy jurkje door een vrouw. Mag dat dan ook niet meer ?

  (niet dat ik Rolexen se-xy vind, overigens. horloge voor pro-le-ten imho)

 27. HanszWorsd

  Dat krijg je met die deugmensen in de gemeenteraad. Zou ze een knuffel na geven, steeldieven hebben het ook niet makkelijk. Beetje begrip voor elkander.

 28. vivo

  ik durf ook niet meer ,als ik de hond uitlaat mijn digitale yoko horloge te dragen stel je voor

 29. scott_0

  Ik doe mijn Omega ook af als ik naar de AH ga.

 30. Anoniem

  Idd, iemand wilde mij ooit beroven en toen was ik (zoals vaker) blut.. :-)

 31. Anoniem

  Ben er ook een maand racistisch van geweest, maar gelukkig genas ik snel.. :-)

 32. dokter no

  Hoe je er aan komt kom je er ook weer van af.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.