Fidan Ekiz zegt WNL af, kan geen oppas vinden

Het gaat tv-sterren ook niet altijd voor de wind. De Nieuwe Maan-diva Fidan Ekiz moest onlangs een optreden bij omroep WNL afzeggen omdat ze geen oppas kon vinden. Dat vertelt ze in gesprek met de VARAgids. Als alleenstaande moeder is het voor Ekiz soms lastig om zich in de onregelmatige tv-wereld te bewegen. “Het opvoeden van mijn zoon is pittig. Ik zou stoer doen als ik zou zeggen: ik doe het allemaal zelf. Ik heb veel mensen om me heen die me helpen“, aldus de presentatrice.

Over het algemeen gaat het alelmaal goed. “Gek genoeg word ik er steeds beter in. Als iemand me tien jaar geleden had gezegd dat ik dit allemaal zou kunnen combineren dan zou ik heel hard lachen, want ik ben best chaotisch. Maar sinds ik een kind heb, ben ik beter geworden in organiseren. Ik moet wel.”

Ze vervolgt: “En ik heb heel veel hulp. Mijn moeder komt morgen terug, na een heel lange tijd in Turkije – thank God. En mijn zus en zwager wonen naast mij. Ik ben hen echt zo dankbaar.”

Toch is niet alles altijd mogelijk, vertelt Ekiz. “Vorige week werd ik door WNL gevraagd voor een uitzending. Ik had dat graag willen doen, maar dan had ik mijn zus moeten vragen om op te passen. Op een gegeven moment ga je je bezwaard voelen.

Het VARAgids-interview met Fidan Ekiz kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR, Geert Broertjes

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen