Arie Boomsma weg bij Net5 voor terugkeer naar EO

Arie Boomsma vertrekt bij Net5 om na tien jaar weer aan de slag te gaan voor de EO. Daar gaat hij aan de slag met ‘spannende onderwerpen’. Dat heeft de presentator donderdagavond gezegd in Shownieuws. Boomsma kon zijn sportbedrijf niet meer combineren met zijn programma op Net5. “Ik heb tv wel flink teruggeschroefd. Ik ben nu bijvoorbeeld net gestopt met Grenzeloos Verliefd. Jammer, maar ik moest er heel veel voor reizen en dat lukt gewoon niet meer“, zo laat hij weten.

Nu gaat hij naast zijn sportscholen wel weer aan de slag voor de EO. “Ik ga een mooie docuserie bij de EO maken. Dat is spannend, leuk. De onderwerpen waar ik daar mee bezig ben zijn spannende onderwerpen waar geen ruimte voor was toen ik daar vroeger zat.”

De EO is steeds meer open minded, aldus Boomsma. “Ik vind het zo mooi om te zien dat de EO daar ook in ontwikkeld is en dat we nu weer samen gaan werken, terwijl het beeld toch een beetje was dat we een soort van ruzie hadden. Dat was niet zo.”

Boomsma werd in 2009 op non-actief gezet door de EO, omdat hij op de cover van l”HOMO stond. “Ik ben er wel weggegaan, dus dat is nooit zomaar, maar nu terug en mooie dingen maken.”

Foto: SBS

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen