RTL strikt Patty Brard voor Hotter Than My Daughter

Patty Brard gaat naast haar nieuwe televisieklus voor de NTR, die haar heeft gestrikt voor de driedelige serie VetGelukkig?! op NPO 3, ook aan de slag voor RTL. Ze neemt Hotter Than My Daughter over van Gordon. Dat onthulde ze gisterenavond in RTL Boulevard. Brard vindt het ongelooflijk leuk. “Ik werd benaderd of ik het format Hotter Than My Daughter nieuw leven in wil blazen. Ze kennen mij hier bij RTL natuurlijk ook van vroeger nog, maar ook als de moeder die de tienermoeders helpt.

RTL denkt dat Brard het programma wat meer gewicht kan geven. “Ze willen Hotter Than My Daughter iets serieuzer gaan brengen dan Gordon het deed. Ik kan het natuurlijk ook helemaal niet als Gordon het deed.”

De tv-diva keek altijd al graag naar de metamorfoseshow. “Ik ben super fan van het programma en ik denk dat achter elke uitdossing een verhaal zit. Mensen die zo sexy gekleed willen dat het niet meer sexy is, die zou ik wel eens willen vragen: ‘Hoe kómt het dat je denkt dat je dat moet aantrekken om te gelden?’ We gaan het een beetje anders doen.”

De moeders mogen nu ook hun dochters opgeven, aldus Brard. “Die bijvoorbeeld doorslaan in botoxgebruik of kleding. Dan beginnen we bij de dochter. Het wordt iets dieper en serieuzer.”

Gordon heeft Brard succes gewenst in een videoboodschap. “Wat leuk, Patty, en wat een goed idee dat jij dat gaat doen! Ik vind het enig. Ik heb het zeven jaar lang met heel veel plezier gepresenteerd en ik heb ook vreselijk gelachen en mooie resultaten bereikt.”

Ik weet eigenlijk zeker dat jij dat als geen ander kan, dus ik wens jou heel veel succes. Geniet vooral van al die leuke vrouwen die je gaat ontmoeten op je pad. Ik vind het sowieso leuk dat je terugkomt op televisie.”

Hotter Than My Daughter verhuist onder leiding van Patty Brard van RTL 4 naar RTL 5, heeft de zender laten weten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen