Patty Brard boycot talkshow Jeroen Pauw

Het is Patty Brard menens. Ze schuift nooit meer aan in de talkshow van Jeroen Pauw, vanwege haar woede over zijn beledigende opmerking. Dat laat ze weten in een interview met Volkskrant Magazine. Pauw stelde tijdens een interview met Brard dat ze er kennelijk niet zo’n haast mee heeft om het goed te maken met haar dochter Priscilla. Ze heeft die opmerking in haar column al smakeloos genoemd, maar gaat nu een stap verder in de krant. “Ik ga nooit meer bij Pauw zitten.

Bij Brard heeft Pauw heel erg afgedaan. “Ik bedoel, hoezo moet jij een foto van mij en mijn dochter laten zien en dan vragen: wie is dat? Je wéét hoe het zit, heb je nou geen ene empathie in je donder? Meteen daarna vroeg-ie: Hoelang heb je die al niet gezien? Alsof ik bij de inquisitie zat.

Daarop antwoordde Brard dat ze haar dochter al acht jaar niet heeft gezien. “Waarop hij zegt: ‘Dan heb je zeker niet zo’n haast om het goed te maken.’ Flikker anders effe lekker op! Hij was natuurlijk uit op het conflict.”

Dat is ook weer zoiets: ík heb de naam rellerig te zijn, maar hij zit bij de publieke omroep en ondertussen is hij zelf net zo erg. En dan achteraf zeggen: ‘Sorry Pat, ik moest die vraag stellen.’ Jááá hoor.”

Na de uitzending vond ze steun bij medegast Bénédicte Ficq. “Daar ben ik achteraf dikke mik mee geworden, want hij kreeg mij natuurlijk niet gek. ‘Heel goed’, zei ze steeds. ‘Heel goed gedaan.'”

Het grote Volkskrant-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle. De presentatrice is vanaf dinsdag 30 oktober samen met Diederik Jekel te zien in het nieuwe programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! op NPO 3.

Lees ook:
Jeroen Pauw beledigt Patty Brard live op televisie (17 mei 2018)
Patty Brard woest op ‘smakeloze’ Jeroen Pauw (21 september 2018)

Foto: NTR, Lilian van Rooij

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen