Britt Dekker mag rodelopershow Televizier-gala doen

De AVROTROS zet Britt Dekker op de rodelopershow van het Gouden Televizier-Ring Gala. Ze gaat de show samen met Frits Sissing presenteren. Dat heeft de omroep laten weten. Dekker en Sissing zullen volgende week donderdag, op 11 oktober, direct na het Achtuurjournaal te zien zijn met hun verslag vanaf de rode loper. “Terwijl de televisiesterren van Nederland arriveren bij AFAS Live spreken Britt en Frits uitgebreid met gasten en genodigden van het gala.” 

Vlak daarna, om 21.00 uur, barst het televisiegala los. Dit jaar strijden Beau Five Days Inside (RTL 4), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL 4) om de prestigieuze ring.

Verder wordt voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-Ring Gala de Digital Impact Award uitgereikt aan het programma dat ook online of digitaal de kijkers weet te bereiken en te betrekken.

De genomineerden voor deze prijs zijn; Expeditie Robinson (RTL 4), Wie is de Mol? (AVROTROS) en Zondag met Lubach (VPRO). Tijdens de rodelopershow wordt bekendgemaakt welk programma als eerste met deze prijs naar huis gaat.

Foto: Ruud Baan, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen