Spijkers met Koppen trots: Mark Rutte in jubileumshow

Het radioprogramma Spijkers met Koppen, dat deze week in het nieuws is over het waarschijnlijke ontslag van de te oude presentator Felix Meurders (72), viert zijn dertigjarig jubileum volgende week met premier Mark Rutte als gast. Dat hebben Meurders en co-host Felix Meurders zojuist bekend gemaakt op Radio 2. Het Spijkers met Koppen-jubileum in het Koninklijk Theater Carré heeft als thema ‘Hoop’. Over dit thema gaat de premier van ons land praten met de radiosterren.

Dolf Jansen: “Bij onze premier lijkt het glas altijd half vol te zijn. Als er iemand hoop en vertrouwen uitstraalt, is hij het wel. Ik vraag me dan af: is dat allemaal op vage koopkrachtcijfers gebaseerd?

Felix Meurders: “We praten met de minister-president over hoop en uitdagingen voor de toekomst. Hoe gaat bij ervoor zorgen dat Nederland niet onder water komt te staan en dat we niet naast elkaar maar met elkaar gaan leven?

De andere gasten in de jubileumshow zijn zanger Jett Rebel, ‘stembevrijder’ Jan Kortie, ‘geluksgoeroe’ Leo Bormans, columniste Carrie Jansen en cabaretier Wim Daniels.

Eerder werd al bekend gemaakt dat cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos hun opwachting maken. Ook schuiven Floortje Dessing en Lilianne Ploumen aan.

Spijkers met Koppen 30 jaar is op 7 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré en live te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Foto: Arenda Oomen/Rijksoverheid

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen