Ron Boszhard smeekt Frans Klein: ‘Ik wil Pluk de dag’

Ron Boszhard smeekt Frans Klein, de tv-baas van de NPO, om een terugkeer van zijn vroegere programma Pluk de Dag. Hij heeft een pilot op zijn bureau gelegd. Dat heeft de minder succesvolle broer van Carlo Boszhard gezegd op NPO Radio 2. Boszhard maakt al jaren alleen maar programma’s in het kinderblok van de NPO. “Ik heb heel veel gedaan, ik heb zo veel programma’s gepresenteerd. Te Land Ter Zee en in de Lucht en ik doe nu Bommetje wat ik ontzettend leuk vind.”

Zijn belangrijkste klus is Zappsport. “Ik maak Zappsport al vijftien jaar, ik heb ook een comedy gedaan. En ik doe film een beetje. Ik doe eigenlijk alles wat ik leuk vind, dus ik heb niet zo veel wensen. Ik heb niet echt een bucket list.

Heeft hij geen ambities op het hoofdpodium? “Er is één ding wat ik graag zou willen en dat is dat Pluk de Dag weer terugkomt op de televisie, want dat vind ik echt heel leuk.”

Ik heb een pilot gemaakt en die ligt bij Frans Klein, dus het ligt aan Frans Klein of Pluk de Dag terugkomt.”

Foto: Elvin Boer, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen