NU.nl-hunk Chris Helt wil piemel niet op televisie

NU.nl-ster Chris Helt, bekend van NU’s rijdende talkshow, wil niet met zijn piemel op televisie. Dat heeft hij in zijn show laten weten aan VPRO-presentator Tim den Besten, wiens piemel wél op de buis is geweest. Den Besten maakte een paar jaar geleden het programma Super Stream Me. Kijkers konden hem non-stop volgen via het internet. Ze zagen hem naakt én poepend op het toilet. Heel gek, vindt Helt. “Ik zou het gek vinden – met alle respect – als mijn blote piemel te zien was.”

Den Besten tegen Helt: “Heb je die gegoogled?

Helt: “Nee, ik moest het voor mijn werk kijken.”

Den Besten weet niet waar dat exhibitionistische vandaan komt, aangezien hij niet graag interviews geeft. “Ik wil best over mezelf praten, maar ik voel wel ongemak. Ik vind het ongemakkelijk als ik de hele tijd zit te praten over mezelf. Dan hoor ik mezelf en dan denk ik er: er zit weer zo iemand over zichzelf te praten.”

Overigens was het interview met Helt bijna niet doorgegaan. Hij was de rij-afspraak vergeten. “Ik was aan het monteren en daarom was ik onze afspraak vanochtend een beetje vergeten.”

Helt: “Ik heb het niet persoonlijk genomen. We kennen elkaar niet.”

De rijdende talkshow met Tim den Besten kunt u hier bekijken.

Foto: NU.nl

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen