NPO last Koos Alberts-special in voorafgaand aan Pauw

NPO 1, de meest bekeken tv-zender van ons land, staat vanavond voorafgaand aan Pauw uitgebreid stil bij het overlijden van volkszanger Koos Alberts. De AVROTROS zendt de special In memoriam Koos Alberts uit. Dat heeft de omroep laten weten. Alberts is op 71-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van blaaskanker. “Vandaag hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze aller-, allerliefste Koos“, schrijft Joke, de vrouw van de zanger, op zijn website.

Onze grote kanjer die de afgelopen vijf weken heeft gevochten om deze wedstrijd te winnen. Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien. Deze wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen. In het bijzijn van de kinderen, kleinkinderen en familie is hij rustig ingeslapen.

De AVROTROS staat uitgebreid stil bij het overlijden van de volkszanger. “In een openhartig interview vertelt Koos over 30 jaar muziek, zijn leven, zijn liefde. Collega’s en zijn vrouw Joke halen herinneringen op. De special laat veel optredens en beelden uit het privé-archief van de volkszanger zien.

De Koos Alberts-special is om 22.25 uur te zien op NPO 1. Het programma Hello Goodbye komt daardoor te vervallen.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen