Mattie & Marieke tevreden over eerste ochtendshow

Geplaatst op Mon 03 Sep 2018 om 14:00

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn erg tevreden over hun eerste ochtendshow op Qmusic. Ze hebben heel erg met elkaar gelachen. Dat vertellen ze in de nabeschouwing op AD.nl. Mattie & Marieke, door een zeker personeelslid van Radio 538 ook wel Judas & Marieke genoemd, zijn hét nieuwe duo in de ochtend van Q. “We zijn vooral blij dat de kop eraf is. We hebben elkaar om negen uur een dikke knuffel gegeven. Voor een eerste show zijn we best tevreden“, zo laat Matie weten.

De show staat echter nog niet als een huis. “We gaan natuurlijk direct aan de slag om te kijken hoe we het morgen en de komende tijd nog beter kunnen maken.

Wat moet er beter dan? “Er is niet een ding waarvan we zeggen, dat moeten we nu veranderen. Het frame staat en daar gaan we de komende tijd lekker verder aan sleutelen.

Daar denkt collega Marieke hetzelfde over. “We willen niet op elke slak zout gaan leggen. We hebben het vooral ook gehad over de dingen die goed gingen. En we gaan het de komende tijd aanscherpen. Een radioshow is nooit helemaal af.”

Marieke: “Ik heb een paar keer enorm hard moeten lachen. En dat allemaal voor negen uur ’s ochtends. Wat een heerlijke manier om de dag te beginnen. Ik denk dat ik op deze manier wel aan mijn vroege ritme kan wennen.

Mattie & Marieke is elke ochtend te horen op Qmusic.

Foto: Qmusic
18 Reacties op “Mattie & Marieke tevreden over eerste ochtendshow”


 1. Wietse

  Geef ze een kans…

 2. Ron

  Fijn dat ze gelachen hebben. De luisteraars ook?

 3. Pak 'm

  Ron in ieder geval niet.

 4. jaja

  “We hebben elkaar om negen uur een dikke knuffel gegeven.” Wat is dat toch altijd in BN’er-land dat men zo nep moet doen. Ik ga toch ook niet na een succesvolle vergadering lopen knuffelen met mijn collega’s.

 5. L.

  Van wat ik heb gehoord was het een te grote “kijk ons nou eens leuk zijn show”. Probeer de luisteraar er meer bij te betrekken. Ik denk zeker dat het dan een hele leuke show kan worden, als het allemaal iets minder om de dj’s zelf draait. Zet hem op!

 6. Ron

  Vroeger was de US het radiowalhalla maar nu kijkt iedereen in radioland naar wat er gebeurd in Australië, zo ook Mattie en Marieke. Grote fout om van andere landen dingen te kopiëren en 1 op 1 over te nemen. Totaal andere radiomarkt dan Nederland.

 7. Vrede

  Zijn er serieus mensen die luisteren naar deze 2?

 8. Bing

  Lekker objectieve berichtgeving in het AD. Elke dacht berichten over Mattie en Marieke. De Persgroep begint een soort RTL te worden met non stop zelfpromotie.

 9. Mitch

  Eens met Bing. Het AD is een propaganda krantje geworden voor Q-Music. Vandaag begon de nieuwe ochtendshow op 3FM, Barry Paf startte bij 100% NL, vorige week begon Gerard Ekdom bij Radio 10 en het AD schrijft alleen elke dag over de nieuwe ochtendshow van Q. Zet er even ‘ advertorial’. boven vanaf nu svp.

 10. Ineke

  De hele media hangt van éénzijdige berichtgeving in elkaar. Heb het idee dat dit probleem groter is geworden dan ooit.

  Je ziet het vooral ook terug bij de publieke omroepen en BNR hoe zij negatief tegenover Trump staan.

 11. J.

  Let op: vanaf volgende week verschijnen er veel berichten over Domien in het AD (reclamefolder van q-Music). De artikelen liggen al klaar: Domien is bij zijn vriendin vandaan, Domien heeft ruzie met Mattie, Domien is depressief, Nieuwe relatie voor Domien, auto q-music DJ Domien beklad door 3FM fans etc. Fake News AD.

 12. pom

  @Ineke. Trump is een idioot en een gevaarlijke gek die op een sluwe manier zijn macht misbruikt en alles en iedereen die hem niet zint uitschakelt.. Trump heeft het over fake news als een media bedrijf een van zijn vele leugens toetst op de waarheid en vertelt hoe de feiten zijn. Jaren 30-40 werk.

 13. Fox Mulder

  Mattie = Qlootzak

 14. Wilhelmus

  Heerlijk morgenochtend om 7 uur in de auto..ruim n uur onderweg naar mn werk en dan luisteren naar qmusic! Mattie en Marieke hadden n goede eerste uitzending…heb er alle vertrouwen in.

 15. Gr

  Soort zoekt soort. En ze lijken ook op elkaar. Collega’s wegpesten is verschrikkelijk. Hoe zou jij je voelen als een ander dat bij jou deed? Karma is a bitch.

 16. Geacynthia

  Gr, idd het konden wel broer en zus zijn met allebei zo’n overtuigend gebit.

 17. Winston Kanooknikswitch

  Je mag nooit tevreden zijn,dat is het begin van het einde! NOOIT

 18. BRAAK

  Op de foto zien die twee er uit als bewoners van een psychiatrische inrichting.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.