Luuk Ikink bewondert vakmanschap Nadia Moussaid

Luuk Ikink vindt dat Nadia Moussaid het de afgelopen vijf weken top heeft gedaan als vervanger van Eva Jinek op de late avond van NPO 1. Dat heeft de presentator, bij veel mensen ook bekend als Lucky King, laten weten op Twitter. Ikink keek vrijdag met genoegen naar de laatste Laat op Eén. “De glimlach van Nadia Moussaid is vandaag nog groter dan normaal. Snap het wel. Ze zit nog maar vier (4!!) weken op de stoel van Jinek en heeft een verpletterende indruk gemaakt. Erg knap!

NPO’s tv-baas Frans Klein heeft al laten weten dat hij het talent van Moussaid wil gaan inzetten, maar hoe is nog onduidelijk. Critici vinden dat hij haar op de plek van Margriet van der Linden moet zetten.

Ikink zou Moussaid wel eens langer op televisie willen zien. “Benieuwd hoe ze het doet in een langer tijdsbestek… Eva Jinek kan wel eens goed boos worden, of emotioneel.. en dat wil je uiteindelijk ook zien in een Late Night.. maar daar heb je tijd voor nodig om te ontwikkelen.

Overigens vond hij dat de laatste Laat op Eén wel heel erg veel showonderwerpen bevatte. “Met André Hazes en Beste Zangers als onderwerp heeft RTL Boulevard/Shownieuws er een geduchte concurrent bij! ;-)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen