Jim Bakkum wijt zangfail bij Twan Huys aan droge keel

Jim Bakkum zong vrijdagavond zo vals in de talkshow van Twan Huys omdat hij een droge keel had. Daarnaast vond hij RTL Late Night zonder Humberto Tan ook even wennen. Dat geeft de zanger aan op Instagram. Bakkum coverde in het programma het liedje Toen Ik Je Zag van Antonie Kamerling, maar dat ging niet bepaald lekker. Hij vloog behoorlijk uit de bocht en daar komt hij zelf ook niet onderuit. Sterker nog: hij neemt het sportief op en zet zijn eigen zangfail zelf op social media.

De zanger had een heel droge keel. “Ik had een ontzettend droge keel voordat ik moest zingen. En ík zou ík niet zijn (mijn trouwe volgers weten dat ik mijn zang-fails graag deel) als ik het heerlijke overslagje niet zou delen. Dus alle ramptoeristen, geniet… Het was de emotie.”

Verder heeft hij erg genoten van het talkshowoptreden. “Dank je wel RTL Late Night voor het warme welkom. Voor mij de eerste keer zonder Humberto, is natuurlijk wel even wennen, maar wat is Twan een warme man.

Dank je wel, wederom, voor de lieve reacties.

Bakkum is bekend als de runner-up van de allereerste Idols en van zijn monotone stemgeluid.

De zangfail:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen