Jan Slagter vindt ontslag Felix Meurders schandelijk

Omroep MAX-baas Jan Slagter vindt het schandelijk dat Felix Meurders dreigt te worden ontslagen als presentator van het BNNVARA-programma Spijkers met Koppen. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws. Meurders zou met zijn 72 jaar te oud zijn geworden voor NPO Radio 2, maar Slagter vindt dat een slecht argument, omdat de presentator nog altijd goed werk aflevert. “Ja, vernieuwing en verjonging, maar of je nou iemand moet wegsturen die 72 is en het nog hartstikke goed doet…

Ook als je 72 jaar bent kun je nog prima functioneren, aldus Slagter. “Wij bij MAX zeggen altijd: we kijken niet naar je leeftijd, maar of je er zelf nog zin in hebt – want het kan ook goed zijn dat je met pensioen wíl – en of je nog gewoon goed presteert. Dat is volgens mij bij Felix wel het geval.”

Kan hij niet bij MAX terecht? “Ik heb geen programma’s meer, ik heb genoeg presentatoren, maar als de NPO een plekje vrijmaakt op de radio, dan wil ik hem graag hebben.”

Dolf Jansen, de co-presentator van Meurders, zegt: “Simpelweg vind ik het kut als Felix zou verdwijnen bij Spijkers met Koppen. Alles ligt nog open, hè, maar het zou kut zijn, want we maken samen het programma en zorgen dat het programma dit niveau heeft.”

Jack Spijkerman vindt het raar dat dit vlak voor het jubileumevenement van Spijkers met Koppen bekend wordt: “Daar ben ik uiteraard bij en vlak daarvoor wordt bekend: ‘Felix, jij moet weg.’ Bij het best beluisterde programma… Ze zijn gek. Als ik Dolf was, zou ik zeggen: ‘De groeten, ik ga ook.’”

Volgens Shownieuws is Timur Perlin in beeld om Meurders op te volgen bij het programma.

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen