Vader Carlo en Ron Boszhard duikt op

Geplaatst op wo 08 aug 2018 om 14:15

De vader van Carlo en Ron Boszhard wordt niet langer ontkend. Hij maakt zijn opwachting in een filmpje op de Instagram-pagina van Carlo. Dat is te zien op het sociale medium. Momenteel doet Ron Boszhard mee aan de BN’er-show Ranking the Stars en daarin merkte Richard Groenendijk op dat het bij de Boszhardjes altijd over moeder Wil gaat en dat de vader systematisch wordt ontkend. Daar is nu verandering in gekomen: de presentatoren blijken hun vader gewoon te kennen.

Wil Boszhard richt zich in een Instagram-video tot de kijkers. “Er wordt getwijfeld of ik wel een man heb bij – hoe heet dat programma waar Ron in zit? – Ranger of the Stars. Er wordt getwijfeld of hen wel een vader hebben, Ron en Carlo. Nou, hier zit ‘ie hoor.”

Vervolgens draait de camera naar het vaderspersoon. “Hij zit heerlijk aan de macaroni. En dan wou ik er nog even bij vertellen dat op de Instagram bij mij bepaalde mannen zijn die vragen of ik eigenlijk geen man heb. Dan krijg ik er een hartje onder. Daar ben ik niet van gediend.”

De naam en verdere details van de vader zijn nog niet bekend.

De Instagram-post:

Foto: Instagram
16 Reacties op “Vader Carlo en Ron Boszhard duikt op”


 1. Matt

  Onzin

 2. Stip

  Zijn er serieus mensen die dit iets boeit…?

 3. Eric Corton

  Is een acteur die meneer

 4. Rww

  Het stond op de insta van moeder wil en daarnaast was het duidelijk een grappig bedoeld filmpje als reactie op groenendijk.

 5. Henkie

  Gelukkig…

 6. Remi

  Inténs zielige krabbelaars.

 7. SOLANGE

  Heb niks met de Fam Boshard….

 8. Melvin

  Solange, domme doos

  het is nog altijd Boszhard!

 9. Flits Bom

  He ouwe pikkepijp trek eens aan mijn vinger !

 10. Barend-Jan Zwartkijker

  Niets is wat het lijkt bij RTL….!

 11. Alex

  Ze lijken wel op hem.

 12. Reageer

  hahahahaha grappig filmpje

 13. hendrik

  Ik wist niet dat zulke mensen een vader hebben ik heb altijd gedacht dat ze opgericht waren.

 14. Shiva

  Wat een armoe deze familie, echt allemaal paupers.
  En wat een armoe dat dat allemaal op tv moet, mijn god….

 15. Groink

  Inderdaad shiva, jouw optredens zijn van het begin tot het eind geweldig. Vooral die act waarin een neushoorn een appel uit je poepertje haalt

 16. Henri Knap

  Het ontbreekt al vele jaren aan respect en terughoudendheid (de ouders van nu durven hun kinderen geen grenzen meer te stellen en zijn zelf lamlendige ‘wijntjesdrinkers’).
  In mijn tijd lieten we het wel, om te roddelen over bijv. het kind van Swiebertje en Saartje, gelukkig later erkend door de burgemeester.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.