Vader Carlo en Ron Boszhard duikt op

De vader van Carlo en Ron Boszhard wordt niet langer ontkend. Hij maakt zijn opwachting in een filmpje op de Instagram-pagina van Carlo. Dat is te zien op het sociale medium. Momenteel doet Ron Boszhard mee aan de BN’er-show Ranking the Stars en daarin merkte Richard Groenendijk op dat het bij de Boszhardjes altijd over moeder Wil gaat en dat de vader systematisch wordt ontkend. Daar is nu verandering in gekomen: de presentatoren blijken hun vader gewoon te kennen.

Wil Boszhard richt zich in een Instagram-video tot de kijkers. “Er wordt getwijfeld of ik wel een man heb bij – hoe heet dat programma waar Ron in zit? – Ranger of the Stars. Er wordt getwijfeld of hen wel een vader hebben, Ron en Carlo. Nou, hier zit ‘ie hoor.”

Vervolgens draait de camera naar het vaderspersoon. “Hij zit heerlijk aan de macaroni. En dan wou ik er nog even bij vertellen dat op de Instagram bij mij bepaalde mannen zijn die vragen of ik eigenlijk geen man heb. Dan krijg ik er een hartje onder. Daar ben ik niet van gediend.”

De naam en verdere details van de vader zijn nog niet bekend.

De Instagram-post:

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen