Story doet ‘bizarre ontdekking’ over Rutger Castricum

De Story heeft een ‘bizarre ontdekking’ gedaan over PowNed-presentator Rutger Castricum. ‘Bizarre ontdekking over privéleven NPO-coryfee’, luidt de kop. Dat is te lezen in de kiosk. Castricum blijkt twee kinderen te hebben verzwegen, schrijft het tijdschrift. Niet tegen zijn vrouw of zijn familie, maar tegen de Story. Het blad wist alleen van kinderen Beau (7) en Feline (5). “Rutger blijkt bijna twee jaar terug in het diepste geheim opnieuw vader te zijn geworden!“, klinkt het nu verontwaardigd.

De presentator, bekend van zijn buitenproportionele salaris, bevestigt het nieuws. “Dat klopt, en wel van onze jongste zoon Tijn. Hij loopt al en viert binnenkort zijn tweede verjaardag. Het is inderdaad nooit in de publiciteit gekomen dat hij geboren is. Dat hebben we knap gedaan hè?

Sterker nog: er zit nóg een kind aan te komen. “Dat klopt ook, over een paar weken verwachten wij onze vierde. En ja, we weten wat het is. Maar dat houd ik nog even voor me.

En dat is nog niet alles. Castricum is ook nog eens in het geheim getrouwd. “Wij hebben daar zelf nooit geheimzinnig over gedaan, maar Daphne en ik zijn inderdaad officieel getrouwd. Al een tijdje hoor, onze bruiloft dateert van vier jaar geleden.

Het is niet bekend waarom Castricum al dit nieuws zo lang heeft verzwegen aan de Story.

Het Story-artikel ‘Rutger Castricum heeft TWEE GEHEIME KINDEREN’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen