‘Sorry Erland, ik zie Wendy van Dijk elke dag’

Het fitnessapparaat DISQ, waar Wendy van Dijk het gezicht van is, heeft naast haar man Erland Galjaard nóg een mannelijke ambassadeur van middelbare leeftijd: Jeroen van der Boom. Hij prijst het apparaatje aan op zijn Instagram. Dat is te zien op het sociale medium. Galjaard vertelde onlangs in Jinek dat de oprichters van DISQ een mannelijk boegbeeld misten en daarom besloot hij maar om de ‘fitboy’ uit te gaan hangen op Instagram. Ook Van der Boom werkt zich nu in het zweet.

Van der Boom helpt zijn bekende vrienden een handje door een DISQ-video op te nemen voor zijn ruim 40.000 volgers. “Goedemorgen vanaf het vakantieadres in Spanje. Ik moet even iets bekennen: ik zie Wendy van Dijk elke dag. Sorry Erland, maar Wendy zie ik elke dag. Mét haar twee mannen. Want wij doen nu elke dag tien minuten – kijk: Daan is al bezig – de DISQ.”

Het werkt super, aldus Van der Boom. “Jongens, het gaat als een kanon (wijzend op zijn armspieren en buikspieren, red.). Het werkt echt heel goed (spant armen aan, red.). Maar ik ben wel kapot. Het is niks, het is tien minuten. We doen de 21 dagen challenge.”

De benen vind ik echt zwaar klote, dat mag ik gewoon zo zeggen, maar de rest vind ik te gek. Ik moet door nu, want anders mis ik het en moet ik morgen weer achter elkaar. Het is echt een aanrader: DISQ!!!

Het WENDY DISQ Club Personal Training-abonnement kost 80 euro per maand.

Lees ook: Eva Jinek plaagt ‘fitboy’ Erland Galjaard (20 juli)

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen