‘Meerdere BN’ers zijn verslaafd door Wendy van Dijk’

Wendy van Dijk heeft haar Disq, een fitnessapparaatje voor mensen van middelbare leeftijd, donderdagavond weten te pluggen in Shownieuws. Op een zeker moment gingen de presentatoren zelfs zelf een Disq-workout te doen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Volgens showdeskundige Koos van Plateringen is Van Dijk collega-BN’ers verslaafd aan het maken aan deze ‘mobiele gym’. “Eerst dacht ik: wat moet je daar nou mee met dat gedoe, met die schijfjes en die touwen?

Nu is Van Plateringen overtuigd. “Heel veel bekende Nederlandse vrienden van haar hebben het inmiddels overgenomen en zijn er inmiddels verslaafd aan geraakt. Marco Borsato, haar man Erland maakt filmpjes in zijn blote bovenlichaam, je weet gewoon echt niet wat je ziet. Wendy’s moeder ook en Jeroen van der Boom ook. Het is gewoon een hype onder bekend Nederland.

Vervolgens kwam Van Dijk via een Skype-verbinding aan het woord. “Kijk, natuurlijk steek ik eerst mijn vrienden ermee aan, zoals Thijs Römer en Marco Borsato“, zei ze. “Het is echt voor jong en oud.”

Daarna deed de moeder van Wendy haar zegje: “Als ik mijn ontbijtje gedaan heb moet ik gelijk mijn Disq-workout doen, echt helemaal top!

Jeroen van der Boom is bezig met de 21-dagen-challenge van Disq: “Na die 21 dagen moet ik natuurlijk de mensen van me af slaan hier.”

Het item werd afgesloten door personal trainer van de sterren Carlos Lens: “Ik vind het eerlijk gezegd echt te duur. 400 euro met lidmaatschap voor een half jaar is niet voor velen weggelegd. Het kan ook hiermee: dit is 25 euro.”

Van Plateringen kiest voor de dure optie: “Ik heb een lesje geboekt.”

Lees ook:
Wendy ging ochtend na Voice-finale buiten sporten (19 februari)
Erland Galjaard shirtless op Instagram: ‘Let’s get fit!’ (18 Mei)
Eva Jinek plaagt ‘fitboy’ Erland Galjaard (20 juli)
‘Sorry Erland, ik zie Wendy van Dijk elke dag’ (gisteren)

Foto: SBS Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen