Henry Schut viel naast Angela ook Beau lastig

NOS-ster Henry Schut heeft niet alleen Angela de Jong een boze brief geschreven nadat ze kritiek op hem uitte, maar ook Beau van Erven Dorens. Dat verklapt de presentator deze week in Nieuwe Revu. Schut lijkt meer bezig met het behoud van zijn sixpack dan met zijn presentatiewerk; nog altijd is de presentator een zeer saaie verschijning op televisie en dat wordt regelmatig opgemerkt, bijvoorbeeld door De Jong in haar column, maar ook door Van Erven Dorens op televisie.

Mensen die kritiek hebben op monotone Henry krijgen direct een boze brief. Vaak vindt Van Erven Dorens de mensen op wie hij kritiek uit in het echt wel meevallen, maar lang niet in alle gevallen. “Of ze komen woedend op je afgestormd, dat kan natuurlijk ook. Neem bijvoorbeeld die opgepompte jongen van Studio Sport, Henry Schut.

Schut kan niet echt goed tegen kritiek, aldus Van Erven Dorens. “Een schat van een kerel maar in zijn programma behoorlijk saai. Ik roep dat dan in RTL Boulevard en hij begrijpt daar vervolgens helemaal niets van.”

De Jong had een soortgelijke ervaring. “Het is in Hilversum een publiek geheim dat Henry direct mails gaat sturen zodra iemand iets over hem zegt of schrijft.

Lees ook: Henry Schut vindt Angela de Jong zure vrouw (februari)

Foto: NOS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen