Henry Schut viel naast Angela ook Beau lastig

Geplaatst op Thu 16 Aug 2018 om 9:12

NOS-ster Henry Schut heeft niet alleen Angela de Jong een boze brief geschreven nadat ze kritiek op hem uitte, maar ook Beau van Erven Dorens. Dat verklapt de presentator deze week in Nieuwe Revu. Schut lijkt meer bezig met het behoud van zijn sixpack dan met zijn presentatiewerk; nog altijd is de presentator een zeer saaie verschijning op televisie en dat wordt regelmatig opgemerkt, bijvoorbeeld door De Jong in haar column, maar ook door Van Erven Dorens op televisie.

Mensen die kritiek hebben op monotone Henry krijgen direct een boze brief. Vaak vindt Van Erven Dorens de mensen op wie hij kritiek uit in het echt wel meevallen, maar lang niet in alle gevallen. “Of ze komen woedend op je afgestormd, dat kan natuurlijk ook. Neem bijvoorbeeld die opgepompte jongen van Studio Sport, Henry Schut.

Schut kan niet echt goed tegen kritiek, aldus Van Erven Dorens. “Een schat van een kerel maar in zijn programma behoorlijk saai. Ik roep dat dan in RTL Boulevard en hij begrijpt daar vervolgens helemaal niets van.”

De Jong had een soortgelijke ervaring. “Het is in Hilversum een publiek geheim dat Henry direct mails gaat sturen zodra iemand iets over hem zegt of schrijft.

Lees ook: Henry Schut vindt Angela de Jong zure vrouw (februari)

Foto: NOS
40 Reacties op “Henry Schut viel naast Angela ook Beau lastig”


 1. michael

  Henry zet zich vaker voor schut ;-)

 2. Henriette

  Het begint nu wel op te vallen. Je begint je af te vragen of het zagen aan poten van presentators gedaan wordt om andere mensen in het zadel te houden. De aandacht is even afgeleid.

 3. Mirre

  Henry Schut is een wat verlopen god van in de veertig met een nog aardig lichaam dat moet gezegd worden. Maar zijn gedrag verraadt dat zijn ego ietwat kwetsbaar is, zijn onzekerheid is niet weggepompt. Daardoor is en blijft het een saaie, kleinzerige en middelmatieg provinciaalse man.

 4. Deadly Viper

  Misschien moeten we eens minder aandacht besteden aan de mening van zure muts Angela de Jong waarom wordt er opeens gedaan of die walvis er toe doet?

 5. Dorien

  Angela de Jong is leuk en slaat de spijker op de kop.

 6. Gerard Ek(streem)dom

  Henry Wie?!

 7. Sandertje

  Een publiek geheim. 😂😂 Wat is die Angela een kansloos wijf zeg.

 8. Deadly Viper

  @Dorien

  Angela de Jong is een lelijke vrouw van binnen en buiten deze dikke koe is waarschijnlijk vroeger gepest omdat ze op een nijlpaard lijkt en daarom is ze zo zuur misschien moet ze maar eens in therapie gaan ipv van haar onverwerkte jeugdtrauma afreageren op BN-ers.

  Misselijk makend is ze gewoon.

 9. Benny-Bjorn A.

  Dat Henry daar tijd voor heeft naast zijn seksueel gesmul van Braziliaanse sportschool-bottomboys op Grindr.

 10. SOLANGE

  Beau en Angela hebben gelijk…..Schut zet zichzelf voor schut

 11. Mirtemaan

  @deadlyviper Koe, Nijlpaard…. chique van je.

 12. Karel

  Schut heeft een prima stem om op een uitvaart de mensen toe te spreken,voor tv absoluut niet geschikt.

 13. shrink

  Henry Schut is zo iemand van wie je denkt: nou ja, hij is net op tv, hij moet het nog leren, misschien wordt het nog wat… En dan blijkt hij inmiddels al jáááren op tv te zijn. Zo’n onopvallende, intens saaie verschijning is Schut. Iedereen heeft recht op gebrek aan uitstraling en charisma, maar waarom moet je dan in hemelsnaam met zo’n elektronicaverkoper-babyface op tv???

 14. Winston Kanooknikswitch

  Als je hem op straat tegenkomt kijk je beslist niet om,13 in een dozijntype, uitstraling van een goudvis op het droge, jammer, die jongen kan wel wat maar heeft het gewoonweg niet, ik zeg, totaal niet!

 15. Deadly Viper

  @Mirtemaan

  Alsof dat mens zo chique is wanneer ze mensen in de grond stampt met haar haat columns.

 16. David

  Haha Beau zal onder de indruk zijn…. Henry snapt het niet helemaal…. Hij stelt niks voor in die tv-wereld….

 17. Vrede

  Schut is gewoon typisch zo’n persoon waarbij ze lekker op safe spelen bij de npo.
  Ziet er normaal uit, doet en zegt geen gekke dingen en kan normaal articuleren.
  Buiten dat is het gewoon een ontzettend saaie gozer die niks spannends brengt en alles volgens het script voor zijn neus doet.

 18. danny

  Ik vind hem wel goed. Rustig en kundig. Waarom moet iedereen hysterisch en oh zo leuk zijn op tv??
  Kijk alleen al naar een Patty Brard, Fred van Leer,,het hele Boulevard panel enz…
  Hij presenteert een sportprogramma! En doet het perfect. En ziet er goed uit. So what??!!

 19. Joep

  Het is het cultuurtje op de sportredactie. Wanneer jezelf een fout maakt en dat gaat op zender boos worden en de schuld bij ander leggen. Veel geschreeuw, stampvoeten en ander compleet afmaken. Beeldbandredacteurtjes zijn het minste volk daar. Daar zitten voornamelijk mannen en manwijven. Alpha cultuurtje.

 20. Hillie

  Wind je niet zo op over Henry. Hij wordt binnenkort vervangen door een robot. Misschien dat een relaisstoring dan voor wat vuur gaat zorgen. Hebben we Angela ook niet meer nodig.

 21. Ome H

  Vind die Rivkah bij de sport ook een verschrikking met dat raar hoofd

 22. Louisiana

  Ome H
  Thu 16 Aug 2018 om 11:06
  Ook als je niet mooi bent, kun je heel aantrekkelijk zijn. FF wat doen aan dat M-kapsel en het komt helemaal goed. Maar ik vrees dat dat type kapsel een statement is van de lesbo’s.

 23. ano@niem.nl

  Je mag alleen Studio Sport presenteren wanneer je oersaai bent.
  Alleen de Mart gaf nog wat kleur aan Studio Sport, nu hij ook weg is zijn het allemaal eensheidsworsten die vooral langzaam praten omdat ze anders bang zijn dat het publiek ze niet verstaat of het niet begrijpt.
  Dione heeft daar ook een handje van. Het is allemaal oersaai en niet leuk. Grappig mag niet kennelijk, alles moet benaderd worden als hogere wiskundige.
  Tom Egberts is qua interviewer in Studio Voetbal echt een aanfluiting.

 24. Joep

  Jeroen, absolute nul. Zappen
  Sjoerd, hoe die spreekt. Zappen
  Henry, egootje. Zappen
  Gert, zeer prettig.
  Herman, zeer prettig.
  Rivkah, prettig. Heeft verstand van sport en muziek.
  Dione, okay. Doet toch iets goed. Weet zich te handhaven in dat cultuurtje.
  Tommy van de NOS, hoort er nog steeds bij. Mag hem wel.

 25. Ray

  Dat zie vaker bij die steroïden-jochies… een kort lontje.

 26. Bleu

  steroïden-jochies? In dit geval steroïden-opa’s waarvan schut er een van is met een kort lontje.

 27. DroomoorD

  @Joep, Dione kwam in een gespreid bedje aangezien haar vader de grote baas was bij Studio Sport. Een gevalletje nepotisme dus. Want ga me nou niet vertellen dat ze zo’n geweldige presentatrice is. Ze kan niet luisteren en is te graag het middelpunt van de belangstelling met al haar hè en hé.

 28. chris

  Angela de Jong al weken niet geschreven in haar krant. Gelukkig niet. Heeft zij soms eeuwig vakantie. Beau moet ook zijn mond houden, Weet je nog in het verleden afgeknapt op Verlinde en nu weer beste vriendjes.

 29. chris

  @DroomoorD, De vader van Dione de Graaff Jan de Graaff geeft nooit iets met sport te maken gehad. Hij was een uitstekende journalist. Voortaan niet klakkeloos iets opschrijven dromerd. Dione doet het uitstekend.

 30. chris

  @DroomoordD, Waar haal je de wijsheid vandaan dat Jan de Graaff, de vader van Dione, haar aan de job bij Studio Sport heeft geholpen. De Graaff was een uitstekende journalist die niets met sport te maken had.

  Voortaan wat zorgvuldiger zijn dromerd. Verder vind ik dat Dione het uistekend doet.

 31. Mirtemaan

  @deadlyviper, pak haar dan op inhoud aan.

 32. chris

  @droomoord, waar haal je de wijsheid vandaan, dat de heer Jan de Graaff zaliger, Dione aan haar baan heeft geholpen omdat hij een belangrijke functie had bij studio sport.
  Deze meneer was een uitstekende journalist maar had niets met sport te maken.

 33. chris

  Wij wachten af M.C.

 34. weethetbeter

  LACHEN !!!!!

 35. Luukie

  Ik vind hem wel een lekkere verschijning met zijn spierballen. Angela de Jong echter is een zeekoe dat aandachtstekort komt thuis (op seksueel gebied) en wil dit compenseren door mensen af te zeiken.

 36. Sven L.

  Opgepompt ? hahahahahaha

  Hij is sportief, maar zeker niet opgepompt. Maakt inderdaad een saaie indruk. Stem is vreselijk.

 37. Rood

  Henry = robot

 38. chris

  M.C. heeft toch mijn reacties geplaatst, waarvoor dank.

 39. Ernst

  Schut, Egbers, dood saai. Ik was na een paar uitzendingen al afgehaakt. Gelukkig hoef je er niet naar te kijken.

 40. Wouter K

  Angela is heerlijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.