Rick Brandsteder poept thuis in pedaalemmer

Geplaatst op ma 30 jul 2018 om 14:15

Rick Brandsteder heeft wel eens in de pedaalemmer van zijn keuken gepoept, omdat de schoonmaakster de badkamer aan het schoonmaken was. Dat vertelde de RTL Boulevard-ster zondagavond in het programma Echt Niet OK op NPO 3. Brandsteder kon het niet meer ophouden. “Ik ben dus thuis een keer wakker geworden en de avond ervoor hadden we thuis getafeld. Ik had hoge nood en de schoonmaakster was bezig in de badkamer. Ze had alles aan de kant gezet.

De presentator wilde het daarom even uitstellen. “Ik dacht: ik wacht wel even. Dus ik loop naar het koffiezetapparaat en in de keuken dacht ik: ik red het wel even, ik wacht wel even tot ze klaar is, want anders moet ik vragen of ze eruit gaat en dan gaat ze er straks weer in en dan ruikt ze het.”

Toen ging het mis. “Ik sta in de keuken en hield het niet meer. Ik kon niet eens meer lopen naar de badkamer. Het enige wat ik zie is de prullenbak en ik dacht: fuck it, ik ga gewoon. Ik doe het klepje open en ga zitten. Ik dacht wel: ik hoop niet dat ze nu even de keuken in komt.”

De vuilniszak ving Brandsteders drollen op. “Ik doe mijn ding en ik dacht: hoe ga ik mijn reet afvegen? Toen ben ik met aangespannen billetjes naar de theedoek gelopen en heb ik heel snel even afgeveegd, het in de prullenbak gegooid en klaar. Achteraf dacht ik: zeg gewoon tegen de schoonmaakster dat je moet poepen.”

Flat

Brandsteder heeft nog een gênant verhaal. Die heeft te maken met zijn angst voor liften. “Ik woon nu samen, maar ik heb er ook een tijd op los geleefd. Dat mag je best weten. Ik had een leuke dame, een scharrel. Die woonde op een flat, maar op de negende verdieping. Ik was zo bang om de lift in te gaan, dat ik er toch voor koos om de trap te nemen.”

Maar het was eigenlijk altijd voor een kort wippie. Quick Rick, noemden ze me altijd. Dan dacht ik toch: ik ga achttien trappen lopen en dan eerst drie kwartier boven wachten voor ik aanbel, voordat ik haar een keer van jetje kan geven. Dan ben je bang voor liften.”

Normen en waarden

Tot slot laat Brandsteder nog weten dat hij mensen altijd graag aanspreekt op hun wangedrag. “Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel in de familie. Op een of andere manier wil ik mensen snel ergens op wijzen of ermee bemoeien. Het is een rechtvaardigheidsgevoel. Daarom ben ik ook wel eens verkeerd in het nieuws geweest.

Foto: KRO-NCRV
27 Reacties op “Rick Brandsteder poept thuis in pedaalemmer”


 1. WJ

  wat heb ik net gelezen

 2. Herrie

  WJ….. het is vreselijk…..
  Wat een imbeciel is het toch en zo verschrikkelijk arrogant daar krijg je de schijterij van.Ik kijk al een poos geen Boulevard meer omdat ik griezel van dit akelige jochie.

 3. SOLANGE

  n\AAR Joc hie aso familie wat die op TV doet zeker een opstap door zn aso vader…..vaak dronken en vrouwen slaan..heeft net zoveel verbeelding als die Dave Rioolvink

 4. Japie

  Heeft die eikel dan alleen maar een wc op de badkamer?

 5. Tim

  Haha geloof je hetzelf alles voor de kijkcijfers. Dus de meest vreemde verhalen verzinnen. Dat er nog mensen zijn die dit geloven. Ook die gast op schiphol met zijn vrouw. Totaal niet geloofwaardig. Blijkbaar wordt het programma niet goed bekeken.

 6. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Ik zou zelf nooit kakken op een pedaalemmer! In noodgevallen zou ik de schoonmaakster gevraagd hebben of ik even van mijn wc gebruik mocht maken

 7. Benny-Bjorn A.

  Pappa Ron. Tante Patty. Een tafel met glazen blad. Poep.

 8. Mark

  Met de theedoek afgeveegd en daarna weggegooid. Doe maar luxe. Wat is er mis met de wasmachine. En hangt er daar bij de Brandsteders geen keukenrol boven de pedaalemmer?

 9. Cristiano R.

  Papa poepte over Patty.

 10. Anoniem

  Zo vader zo zoon?

 11. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Op de wc kun je je uitwerpselen meteen weg laten spoelen, maar in een pedaalemmer gaat dat natuurlijk niet. De kak blijft daar liggen en gaat stinken. Hoe heeft Rick dit opgelost?

  En inderdaad jammer dat die theedoek bij deze actie moest sneuvelen. Gewoon uitspoelen en in de was. Daarna kun je er gewoon weer glazen mee afdrogen. Zo’n doek weggooien is zonde, ik ken mensen die erg blij zouden zijn met zo’n stuk textiel.

 12. Jan

  Het was altijd Patty Brard geweest die op Ron Brandsteder moest poepen. Nooit andersom.
  Brandsteder ging ook altijd naar de Wallen om zicht door hoeren te laten onderpoepen.
  Dit onderwerp komt later ook aan bod in Ranking the Stars.

 13. isisi

  Gemiddeld 1x per jaar in het nieuws zijn vanwege vechtpartijen, maar wel de b*k vol over normen en waarden

 14. Dries Eff Em

  Het meeste trieste nieuws wat ik ooit gehoord heb. Aandachtschreeuw van meneer Brandsteder…te zielig voor woorden. En precies wat een mens graag zou willen weten over een hersenloze zak friet die te dom is om ijsklontjes te kunnen maken…lekker belangrijk

 15. Mink Vaillant

  Dit soort smerige verhalen hoef ik hier niet te lezen. 2

 16. hendrik

  Hij is toch die vechtersbaas.

 17. Lies

  @hendrik: van af nu een prullenbak poeper. Met weinig communicatieve skills. Anders had hij in zijn eigen huis wel gebruik kunnen maken van zijn eigen toilet.
  Schijnbaar heel moeilijk om de schoonmaakster een kop koffie en een pauze aan te bieden…..

 18. Jordao

  Wat een zakkenwasser is die Brandsteder. Een ongelofelijke grote eikel en grote viezerik is dat zeg!!In de keuken nog wel waar je kookt en alles schoon moet zijn en fris moet ruiken. Wat een (vuilnis)zak!

 19. Klavvie

  Zet je die emmer wel ff uit de buurt van je vader Rickie?

 20. Haagees

  Smerige vieze no no

 21. Meneer Kaktus

  Quick Rick komt na anderhalf keer stoten klaar. De stumper.

 22. Flits Bom

  De appel valt niet ver..

 23. Q

  Zijn vader had of heeft ook iets met str*nt. Vies verhaal van een arogante dikkop en l*l.

 24. SOLANGE

  Daar hoort het dom jochie thuis in de afvalbak

 25. Deadly Viper

  Prullenbakkenpoeper!

 26. Sven L.

  Ook wel vrij ongebruikelijk om pas je nest uit te komen als de schoonmaakster al bezig is? Hoe laat beginnen die? Bij mij om rond 9:30 uur en dan ben ik keurig op mijn werk hoor.

 27. BRAAK

  Klopt Q. Zo vader zo zoon, wat poepen betreft en Ron en Patty weten wat ik bedoel! Dat was een smerige bende, weten jullie nog Ron en Patty , in Overvoorde (Den Haag) op de tennisbaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.