Özcan Akyol vindt talkshow Margriet van der Linden ruk

Özcan Akyol is geen fan van de slecht bekeken talkshow van Sanne Wallis de Vries, maar die van Margriet van der Linden vindt hij nog veel erger. Dat zegt de columnist in zijn rubriek in de VARAgids. De NPO deed flink wat wenkbrauwen fronsen toen het groen licht gaf voor een tweede seizoen van Sanne Wallis de Show, aangezien dat programma behoorlijk slecht bekeken werd. Wie weet zit er nog groei in, aldus Akyol, maar dat geldt volgens hem niet voor de talkshow M.

Akyol denkt dat het voor Sanne Wallis de Show al lastig is om er nog iets van te maken, zegt hij, ondanks dat hij min of meer een omroepcollega is van de cabaretière. “Als enige autonome geest in dit blad, die niet gebonden is aan een partijkleur of strenge omroepdiscipline, kan ik in alle redelijkheid zeggen, zonder gewetensbezwaren, dat de show van Sanne Wallis de Vries inderdaad nog niet voldoet aan de kwaliteitseisen die men mag stellen aan een programma dat zo prominent is geplaatst. Máár, ik haast me erbij te zeggen: sommige dingen moeten groeien.”

Hij vervolgt: “Dus we wachten nog even af. In het geval van M. wordt dat een wat ingewikkelder verhaal: dat is gewoon ruk en alleen een wonderdokter kan nog de juiste schwung in het programma krijgen.

De talkshow van Margriet van der Linden ligt al sinds het begin onder vuur, omdat de gesprekken in de talkshow zo ongemakkelijk verlopen.

Eind september keert Matthijs van Nieuwkerk weer terug van zijn vakantie.

Foto: NTR

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen