Nieuwe Boulevard-moslima afgekraakt om hoofddoek

Geplaatst op wo 04 jul 2018 om 10:30

De nieuwe Boulevard-deskundige Ruba Zai wordt op internet volledig door de mangel gehaald omdat ze een hoofddoek draagt. Ze krijgt er behoorlijk van langs, onder meer op Twitter en op GeenStijl. Onder het artikel ‘RTL Boulevard heeft nieuwe ‘lifestyle expert’, draagt hoofddoek’ gaan honderden GeenStijl-reaguurders los. “Moeten we het programma vanaf nu RTL B. noemen?“, zegt ene Antigoog. En Scepticus: “Zoiets verzin je niet. Een islamitische vlag in RTL Boulevard.

Ook Mamalookabooboothere is boos. “Dit kan alleen in Nederland. Wat maakt RTL zichzelf belachelijk; als hun ‘talenten’ naar Talpa gaan kunnen ze niets beter verzinnen dan een wijf met een hoofddoek in beeld zetten. Dit is bijna ongelooflijk dom en stom. Bijna, want het is echt waar.

Mercy ergert zich aan de houding van RTL 4. “De westerse vrouwen emancipatie is zo hypocriet. Wie komt er op voor de vrouwen in onder andere Iran, waar men verplicht een hijab om moet doen. En dan gaat RTL 4 in zee met een hoofddoekdragende vrouw, dat is geen emancipatie.

FreeVogelaar zapt Boulevard voortaan weg. “Je kan het toestel ook gewoon op een andere zender zetten, dat zou ik namelijk doen. Je hoeft je toch niet te dwingen, om naar dat soort van walgelijke vrouwenonderdrukking te kijken.

Twitter

Gelukkig voor Zai krijgt ze ook veel steunbetuigingen, onder meer op haar eigen facebookpagina, maar bijvoorbeeld ook van twitteraar Abdelkarim El-Fassi. “Slimme en vooruitstrevende zet van RTL Boulevard om de Rotterdamse wereldberoemdheid Ruba Zai binnen te halen als lifestyle expert. Ze heeft op insta al meer dan een miljoen volgers. Hier kan de NPO heel erg veel van leren“, zegt hij.

Dat compliment leidt echter weer tot veel anticomplimenten. “Lifestyle expert? Wat moet ik me daar nou weer bij voorstellen? En waarom heeft ze/hij/het bij 30 graden een handdoek om haar hoofd gebonden?“, reageert ene Kadesh.

Joop: “Jezus is de islamisering nu ook al doorgedrongen tot de commerciële omroep? Nee ik wil niet geconfronteerd worden met uitingen van de islam 😡😡😡

En Jaap: “Beter nemen ze dan een Iraanse vrouw die heeft gevochten om van die kopvodden verlost te zijn. Dit is 100 jaar terug in de tijd.

Moeite

Al met al hebben veel mensen dus nog steeds ernstige moeite met het zien van een moslima met hoofddoek op de nationale televisie. De talloze reacties op GeenStijl kunt u hier lezen en die op Twitter hier.

PVV-Kamerlid Fleur Agema heeft de massale kritiek op de Boulevard-moslima geretweet. De partij is tegen de ‘islamisering’ van Nederland, zoals ze het zelf noemt.

Het is niet de eerste keer dat RTL kritiek krijgt uit rechtse hoek. Zo liep de zender ook voorop in de zwartepietdiscussie door Zwarte Piet af te schaffen.

Lees ook: Voor het eerst gesluierde moslima als Boulevard-expert (3 juli)

Foto: RTL
90 Reacties op “Nieuwe Boulevard-moslima afgekraakt om hoofddoek”


 1. pepe

  ook de mensen van de commerciëlen wonen in de linkse vrijstaat Amsterdam (of Utrecht bijna net zo erg) dus tja wat verwachten jullie anders

 2. pieter 52

  Snapt u het nog niet??? de Nedelander kijkt geen RTL meer dus moet RTL een nieuwe doelgroep zien te vinden DE MEDELANDER
  Gaan ze staks ook in andere progrommas doen
  de nieuwe werk titels liggen al klaar

  hakka bar kapsalon en zo komen er meer !
  ze gaan ook de naam veranderen binnenkort heet RTL MO SLI I RA TV LUXEMBURG

 3. Simon

  Ik dacht dat al deze lui al niet meer naar RTL keken omdat ze geen Zwarte Piet meer gebruikten?

 4. F’iscadel

  En Terecht! Een hoofddoek hoort niet thuis in ONS Nederland! Dus ook niet op tv! RTL moet zich schamen dat ze islamisering faciliteren!!!

 5. q8

  zet er ook een dame van de SGP bij,
  en eentje van de pinksterbeweging,[met kruisje op de borst]
  nog een hindoestaans vrouwtje, ppppppppfffff

  RTL maakt zichzelf echt belachelijk,

  een moslima tussen de homo s, en travestieten,
  mooier kunnen we t niet maken,

  zo ist snel gebeurt met dit programma

 6. Alex

  Haar stem is verschrikkelijk, daar zouden ze op moeten kwalificeren.

 7. roook

  over 10 jaar is nederland van ons moslim.

  als mark rutte straks met een turk of marokkaan thuis komt

  dag holland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. joost

  Binnen 10 jaar, zien we alleen maar hoofddoekjes op TV.

  Dat willen de Nederlanders ook, qua stemgedrag bij verkiezingen.

  Leuk joh.

 9. Maria

  Het is een provocatie, geen wonder dat mensen dan overdreven gaan reageren. RTL is in handen van het Duitse Bertelsmann en steunt hiermee de politiek van Duitsland. Wij willen deze propaganda niet. Het is niet spontaan maar bedacht.

 10. Klaas

  Stem op Klaas!!!

  https://www.vvd.nl/profielen/klaas-dijkhoff/

 11. pieter 52

  jOOST NOG ERGER Hoorde laats op BNR , dat Europa naar een dictatuur gaat
  als de mos li m s de overhand krijgen , ook in de politiek
  De Europese stemmer is dommer dan ooit en veroorzaakt zelf de ene ramp naar de andere

 12. Puur

  Iedereen die zeg “Dit kan alleen in Nederland” is zelf “ongelooflijk dom en stom”, alsook totaal wereldvreemd. Dit kan in België, Duitsland, Denemarken, Canada, de VS, Engeland, Australië, Zwitserland enz. enz. enz.

 13. Nope

  NEDERLAND is al jaren geleden al verkocht.

 14. pieter 52

  Ik geloof ook in andere sprookjes, hoor.

 15. rooie rinus

  wanhoopspoging om de kijkcijfers op te krikken?

 16. Puur

  @joost 10:52

  Ach, heb je weer zo’n aluhоed. Wat jij zegt, zeiden ze 15 jaar geleden ook. En 10 jaar geleden. En 5 jaar geleden. Dat het nog steeds niet is uitgekomen, deert de aluhоedjes niet. Nee, want over 5 jaar… En als je ze dan weer op hun mislukte voorspelling wijst, is het wederom: Maar over 5 jaar… Totaal geen inzicht, deze mislukte, doodsbange ‘toekomstvoorspellers’.

 17. Henk

  Bijna geen enkele moslima draagt zo`n groot ding. Die dragen er hooguit een van een beschaafd formaat. Dit is aanstelleritis.

 18. Sunshine

  Voor ons …..NOOIT MEER RTLB.

 19. Otto Groeneveld

  Begrijpen mensen nou werkelijk niet dat een hoofddoek of desnoods een Boerka een non-issue is betreft integratieproblematiek. Dat is en hoort niet aan de orde te zijn. Integratie draait om onderwijs, jeugd uit criminaliteit halen, participeren in samenleving, waarbij ik van het laatste onderwerp veel allochtonen ook wel weer kan begrijpen om afstand te houden van veel Hollandse groepen met hun enorme asociale grote slabek. Denk aan zogenaamd liberaal Nederland met hun schijnheilige gif verspreidt via gifmengkrantje Telegraaf. Die laatste is ook erg goed om samen met zo achterbaks RTL over dit onderwerp olie op het vuur te gooien. Het draait NUL om een hoofdddoek. Pak de echte problemen aan, maar dat wordt bewust niet gedaan. Waarbij trouwens in beleid en achter de schermen de politici van Farizeeër partij van Sybrandje de grootse schijnheilige hufters zijn die er bestaan. We weten dat VVD en D’66 een leugen is maar vlak het partijtje van Buma niet uit want die is net zo erg. De gore wegkijkers.

 20. Karel

  Gaan we GeenStijl nu ook serieus nemen?

 21. Herrie

  Luister eens naar wat ze te zeggen had!!!!!Helemaal niets. De zoveelste”deskundige” bij Boulevard die helemaal niet aan het programma toe te voegen heeft. Ze is alleen op tv om die hoofddoek( kijk ons eens geparticipeerd bezig zijn.)

 22. Ron

  Het was geen succes, en dat had niets met haar hoofddoekje te maken. In tegendeel, het meiske voegt niets toe. Het ene oor in, het andere oor uit oreren is wat ze deed. Net als al die andere hittepetitten over lifestyle en mode daar.

 23. Wolter

  ZIELIG VOLK, NEDERLANDERS. OOK WEER NIRT HOED. WAT WILLEN JULLIE DAN TOKKIES?

 24. Puur

  Nirt hoed?

 25. KingAlert

  Ach GeenStijl het mongoloide tweelingzusje van MC.

 26. Ray

  Alle vormen van religie zijn verschrikkelijk, en de islam is duidelijk de ergste, maar afgezien daarvan, dit ziet er toch gewoon niet uit?

 27. Idioterie

  Let op!!!!!!!!!!

  Die wordt ook door Sjon gekocht om bij Talpa te komen werken…….

 28. pieter 52

  TALPA moet een actie op touw zetten ZET VERONICA OP 4 !!!
  en deze zender de glans geven van toen!

 29. K

  Boulevard heeft dat bereikt wat zij wilde…provoceren omwille van de kijkers…ze kunnen daar meer zetten wat ze willen…ik kijk sowieso nooit naar dat soort tenenkrommende programma’s.

 30. Huiskamer

  Durf dit eens rustig te bekijken.
  Wordt nooit uitgezonden op NPO/RTL. Gewoon omdat de waarheid niet gehoord mag worden.
  https://www.youtube.com/watch?v=bbuwlN0CJaw
  Veel plezier.

 31. StefanV

  Ik vind het vrij zorgwekkend dat de hoofddoek steeds verder wordt genormaliseerd. Alsof het normaal is dat je je als vrouw op deze manier kleedt in Nederland. De hoofddoek staat voor onderdrukking van vrouwen en voor het in toom houden van de lusten van de man. Ook wie vrijwillig een hoofddoek draagt, draagt die boodschap uit.

  En die vrouw staat daar niet als moslima, cq. vertegenwoordiger van een bepaalde belangengroep, maar als lifestyle-deskundige. Dat maakt het allemaal nog vreemder.

 32. joost

  @ puur:

  Uit welk ei ben jij gekropen?
  Kom jij nooit buiten?
  Lees je geen kranten?

 33. Mike

  Dat achterlijke wijf, ja achterlijk als je met zo’n hoofddoek uit naam van de islam van ben je achterlijk.
  De islam is een achterlijke cultuur.

  Haar snel op transport zetten Nederland uit. Net als al die andere.

 34. Cassie

  @StefanV

  Het staat niet voor onderdrukking. Alleen omdat jij iets tegen moslims/marokkanen/wat dan ook hebt, grijp je het maar wat graag aan als zgn. teken van onderdrukking. Genoeg vrouwen in Nederland die er zelf voor kiezen. En ja, er zullen er ook zijn die ertoe worden verplicht, maar doen alsof dat voor de meerderheid geldt, is gewoon klinkklare onzin. Bovendien zijn er genoeg meiden hier die geen rok mogen dragen of er juist verplicht een moeten dragen. Dat maakt de rok nog geen teken van onderdrukking. Als je tegen verplichte kleding in het algemeen bent, of het gebruikte dwangmiddel nu een hoofddoek, rok, broek of wat dan ook is, kunnen we elkaar de hand schudden.

 35. love16

  Ze willen een statement maken door een hoofddoek in beeld te brengen…wat zijn wij toch een dom volk dat we ons van alles door de strot laten drukken…

 36. Samba

  @joost: In de krant stond gister nog dat jij compleet geschift bent. Debieltje.

 37. Samba

  @love16: Ga de barricades op dan.

 38. Raaf

  Ze draagt een religieus uniform op tv. waarbij ze niet alleen laat zien dat ze zich een übermensch voelt maar tevens een dikke middelvinger geeft aan de dappere Iraanse en Saoedische meisjes die strijden tegen dit middeleeuws martelwerktuig.
  Religieuze uniformen = Apartheid.

  Het zegt alles over de buitengemeen onfrisse RTL dat ze bijdragen aan de middeleeuwisering (sic) van onze samenleving.

  Bij mij gaat dan ook de duurste fles Schotse whisky open wanneer de moreel verrotte RTL voor eens en altijd naar de televisie jachtvelden zal worden gedragen.

 39. Raaf

  RTL is de favoriete zender van Erdogan.

 40. RaymondVL

  Er openlijk voor uitkomen dat je zo dom bent om in een ingebeeld vriendje te geloven. Ruba Zai doet het gewoon en het deugvolk juicht.

 41. SOLANGE

  Moet toch niet gekker worden

 42. rooie rinus

  Alsof haar instagram volgers ooit rtl kijken. haha!

 43. rooie rinus

  Tip voor rtl boulevard, nodig ook een een imam uit, om te vertellen wat de diep gelovigen allemaal wel en niet mogen. Een frisse kijk op moraal en zeden!

 44. Peter van Roest

  Een tip voor RTL nodig een strafrecht advocaat uit om te vertellen over het Wetboek van Strafvorderig, wetgeving die opsporigsdiensteneen macht en bevoegdheid geven die zelfs in sommige dictaturen niet voorkomt.

 45. Hanna

  Bizar….dat ondanks alle negatieve reacties over hoofddoekjes en Islam, dezelfde doelgroep zich steeds meer profileert in allerlei branches zoals de zorg, onderwijs, justitie etc etc,.Kijk, als je als 80 jarige in een bejaardehuis wacht op hulp die zij normaliter van hun eigen ‘mantelzorger/kinderen’ hoort te krijgen, dan maakt het niet uit of ze Fatima heet en hoofddoek draagt of Anne-marie?!

 46. Tijmen

  Mijn hemel, wat een racistische bagger weer. Och, iemand met een hoofddoek. Als iemand met een pet loopt, geen probleem.

  Lekker intolerant volk hoor. Andere culturen en religies mogen niks in Nederland blijkbaar, alleen de intolerante Nederland telt en voelt zich zoveel beter dan de rest.

 47. Max

  @Q8 : hoe dom kun je zijn om te denken dat iemand die de SGP aanhangt van de pinkstergemeente kan zijn met een hoog halleluja gehalte.

  Common sense! Iemand van de SGP vindt een pinkstergemeente ook helemaal niks en hebben dan liever dat je helemaal niet gelooft.

 48. ali

  deze meid is nep moslima ze heeft heel veel volgers op instagram, dat is haar bedoeling, ze vlogt en maakt reclam, trouwens bij de moslims wordt ze ook gehaat!

 49. Momo

  “Wereldberoemdheid”???

 50. ali

  Deze meid is heel slim ze verdient veel geld met advertenties voor de arabische markt voor de vrouwen. In t echt is ze geen praktiserend moslima.

 51. Momo

  @Cassie

  Dat genoeg moslima’s hier in Nederland zelf voor kiezen om te provoceren betekent niet dat het GEEN symbool van onderdrukking is. Kijk maar naar een land als Iran.

 52. Mrz

  Dank je ali, ik vind haar plots een stuk sympathieker

 53. Deadly Viper

  Een Luxemburgse zender die een hoofddoek in een TV programma heeft en alle t0kkies in Nederland zitten schuimbekkend op hun toetsenbord te rammen op social media snapt u het nog?

 54. Cassie

  @Momo

  Met jouw logica is de rok ook een symbool van onderdrukking. Kijk maar naar de zwartekousenkerk. Maar die vlieger gaat niet op. Maar goed, je waanidee dat Nederlandse moslima’s een hoofddoek dragen met als doel provoceren, zeg al genoeg.

 55. Henk

  Over een jaar heeft RTL4 een andere naam: DENK4.

 56. kan nog meer bij

  in het land van heer komst lopen maar weinig vrouwen met een hoofddoek,
  hier in het westen des te meer hoezo provoseren.

 57. Eindbaas

  Een hoofddoek komt altijd van pas als je afwastelevisie maakt!

 58. Sven L.

  Tja als zij met een hoofddoek wil lopen moet ze dat zelf weten.
  Persoonlijk vind ik het spuuglelijk.

 59. Suzanne van den Brink

  Gaat deze mevrouw ook met de luizen doek op de kop naar het strand en de winkel? Dan lopen wij er altijd met een grote boog om toe.

 60. ZWARTE PIET

  Ik kijk nu echt nooooit geen boulevard meer!!!
  Dit kan toch niet en zeker niet onder etenstijd BAH.

 61. achtmet

  Nederland is verkocht en verraden ! dank zij al die moslimknuffelaars en vooral niet te vergeten onze politieke landverraders groen links ,pvda alibabas en nog meer van die zachtgekookte figuren .

 62. Robin

  @achtmet
  Links, midden, rechts, allemaal schuldig.

 63. Dennis

  De Islam wordt men dwangmatig aan ons opgedrongen, en het zal nog veel erger worden, overal strijken ze neer.
  De kopvod heeft wel een voordeel, je hoeft je haar niet te kammen of te wassen.

 64. achtmet

  @ROBIN ,je hebt gelijk ik was ff niet bij de les ,,,opgefokt heet dat !Ons land wordt uitgeleverd aan ALI BABA en zijn burkawijven

 65. Joris

  Wat erg zeg, dat dikke rood aangelopen hoofd van die ingepakte onderdrukte moslima is niet om aan te zien. Geen kopvodden op onze Nederlandse tv. Ga maar ergens in Iran of zo op de TV. Val ons niet lastig met je uiting van je religie.

 66. Vinn

  Ze heeft 1,2 miljoen volgers op instagram, het zal haar een rot zorg zijn wat tv kijkend nederland van haar vind.

 67. Joris

  Voor mijn part heeft ze die hele hysterische Arabische wereld als volgers, prima voor haar. Ik wil niks met die maffe religie en al helemaal niet tegen een hoofdlap aankijken op de Nederlandse tv.

 68. Danny

  En terecht dat ze wordt afgekraakt. Dit moeten we niet pikken op de Nederlandse TV. Vanaf nu boycotten dat RTL Boulevard.!!!

 69. pieter 52

  @ Danny Dit levert zoveel publiciteit op dat de mensen juist gaan kijken
  BLV schat ik op 900.000 kijkers vanavond !!! RAMPTOERISME KIJKERwel te verstaan

 70. BRAAK

  Ze sluipen overal binnen, stapje voor stapje….

 71. ali

  @BRAAK, ik sluip straks ook bij je binnen.Ik heb je IP adres.Je bent gewaarschuwd
  DE MOCRO’S

 72. Sjaak

  En zo graaft RTL haar eigen graf….

 73. ano@niem.nl

  Deze niet ingeburgerde trut moet heel snel van de buis. Toonbeeld van hoe het niet moet, provocerend en andere woorden heb ik er niet voor.

  KOm maar eens en Turkije of Marokko, in de hoofsteden dragen ze geen sluiers en hoofddoeken.

 74. joopX

  Dat ze met zo’n lap om der harrsens mot lopen is al erg genoeg maar toch niet op de NEDERLANDSE tv? Geen rtl4 meer voor deze man.

 75. Uuuh

  Ik durf het hier, na alle bagger hierboven, bijna niet meer te zeggen maar ik vond Ruba wél leuk…..

 76. Ernst

  Ik zie zo’n hoofddoek niet direct als iets wat gedwongen gedragen moet worden. Er zullen zat vrouwen zijn die het uit eigen vrije wil doen. Echter, ik vind het storend op de televisie dat iemand haar geloof zo uitdraagt. Wat je privé doet moet je zelf weten maar niet op tv, winkels etc.

 77. Renee

  Boulevard boycotten ! Het wordt steeds idioter. Niveau is al beneden alle peil met Nooshin en consorten vreselijke narcisten en borderliners die zichzelf serieus nemen.

 78. Bert

  Ik wil geen hoofddoeken op tv. En niet in de rechtzaal, niet op scholen, niet in het ziekenhuis. En eigenlijk nergens.

 79. Niko

  Alsjeblieft, zeg. Kan dit onmiddelijk stoppen ? Wat zijn dat voor hysterische lui bij de tv die denken mee te moeten gaan met de hysterie van moslims.

 80. Eindbaas

  Instagram volgers kun je kopen voor een prikkie. Op Fiverr.com bijvoorbeeld. Maar dan komen ze wel uit het Oosten (India, Pakistan, Afghanistan, waar je voor 5 cent een dag kunt eten). Heb ik in een domme bui ook wel eens gedaan… Kan je checken door te kijken naar hun voorkeuren. Mooiste boeken, beste voetbalclubs, leukste films etc.

  Ik schat dat je voor 1 mln. volgers zo´n € 2.000,- kwijt bent from scratch. Mss heeft ze echte volgers, mss niet. Mij maakt niet uit. Maar ik ben er i.e.g. niet door geïmponeerd. Domme RTL blijkbaar wel en geeft deze MUTS een podium dat ze niet verdient. Weg met hoofddoeken op de Nederlandse TV.

 81. Eindbaas

  Fout: €4.500,-. https://www.fiverr.com/search/gigs?acmpl=1&utf8=%E2%9C%93&source=guest-homepage&locale=en&search_in=everywhere&query=instagram%20follows&search-autocomplete-original-term=insta&search-autocomplete-type=suggest&search-autocomplete-position=2
  Dat heb je er bij 3 bezoekjes aan RTLblvd al uit, denk ik.

 82. Robert

  Eindbaas = een mega-prutser.

 83. Eindbaas

  Dat denk ik ook wel eens Robert.
  Maar jij vliegt er uit.

 84. Robert

  Eindbaas = eindbaas van het toilet.

 85. JasperV

  Dit is geen hoofddoek meer, dit is een strandlaken en alleen bedoeld om te provoceren. RTL maak maar eens een programma over het onderdrukken van vrouwen in veel “moslimlanden”, maar dat durven jullie niet.
  Geloven is prima, maar doe dat thuis en niet op TV.

 86. Koekie

  lifestyle-deskundige op basis waarvan? Ik zie een moslima met een dekbed op haar hoofd en ze heeft geen mooi stemgeluid en is obese. Bah opzouten.

 87. Eindbaas

  Hoi Robert,

  Volgens mij heb jij een stinkend kopvod op je kop. Doe dat lekker ergens anders maar niet in NL griezel. Wij hebben daar geen behoefte aan (understatment).

 88. Eindbaas

  Hoi Robert,

  Volgens mij heb jij dat stinkend kopvod om je nek gedrapeerd. Doe lekker ergens anders een statement maken maar niet op de NL TV, griezel. Wij hebben daar geen behoefte aan (understatment). Ga lekker weg/terug met je hele familie naar de zandbak. Walgelijk ignorant typetje met een vieze bolle toet.

 89. Eindbaas

  Ik spoel het toilet door met alle hoofddoekenkots er in. Wegwezen griezel!

 90. Johan

  Dankzij Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de bijbel verboden!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.