Dionne Stax wil niets weten van Frank Dane

Dionne Stax wil geen persoonlijke dingen weten van Frank Dane. Dat liet ze vanochtend aan hem weten in zijn ochtendshow op Radio 538. Stax is deze hele week te horen in het programma van Dane, omdat ze voor hem verslag doet van de Nijmeegse Vierdaagse. In de show van gisteren onthulde ze, in reactie op berichtgeving van de showmedia, dat ze al een jaar een nieuwe vriend heeft. ‘Dan mag ik jou morgen ook alle vragen stellen’, zei de NOS-presentatrice daarop. Vandaag was het zo ver.

Frank Dane: “Ik vind dit hele rare afspraken. Maar goed: als er dan één vraag is die je mij wil stellen, welke is dat dan, Dionne?

Dionne Stax: “Ja, weet je, Frank. Ik hoef eigenlijk niets persoonlijks te weten, maar hoe gaat het bij RTL? Vertel eens. Hebben ze een beetje zin in het nieuwe tv-seizoen enzo? Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar.”

Frank Dane: “Dionne, je hebt de hele dag over een vraag na kunnen denken en dit is hem.”

Dionne Stax: “Ja, joh, ik hoef helemaal niets persoonlijks van jou te weten.”

Frank Dane: “Je wil niks van me weten. Wat is dit ontzettend onaardig.”

Dionne Stax: “Ja, jeetje, joh. God.”

Frank Dane: “We bellen morgen natuurlijk weer. Is het dan een idee dat jij mij één vraag moet stellen waar ik de waarheid over ga vertellen, maar dat ik dan jou óók één vraag mag stellen.”

Dionne Stax: “Nee, nee, nee, nee. Dat is niet de afspraak. Ik heb geen zwak moment meer hoor.”

Sidekick Jelte van der Goot: “Jij bent natuurlijk bang dat Frank vraagt: ‘Hoe is het bij de NOS? Heb je het naar je zin?‘”

Dionne Stax: “Nee, nee, nee!

Frank Dane: “Dionne, wat kan jij nou te verbergen hebben!

De reden dat Dionne Stax de uitdaging niet wil aangaan heeft uiteraard te maken met haar affaire met Humberto Tan van vorig jaar. Die heeft ze nooit bevestigd of ontkend.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen