Bladen leven mee met Stax: ‘Waar was dokter Sytse?’

De Nederlandse roddelbladen vinden het raar dat de nieuwe vlam van Dionne Stax, dokter Sytse, er vorige week niet bij was toen ze de Nijmeegse Vierdaagse uitliep. Eén van de bladen, Story, spotte hem op dat moment in Amsterdam. Dat is te lezen in de kiosk. Dionne Stax is sinds haar affaire met Humberto Tan voer voor de bladen. Aangezien ze al een jaar met dokter Sytse gaat, denken de bladen dat hij de man is waarvoor ze Tan weer met hangende pootjes liet terugkeren naar zijn gezin.

Daarom is de nieuwsgierigheid naar deze dokter Sytse groot, maar waar was hij vorige week nou toen zij de Vierdaagse uitliep?

Weekblad Story vindt het een beetje jammer dat hij Stax zo heeft laten zitten. “Wat was er mooier geweest dan om na het bereiken van de finish, in de armen van haar geliefde te vallen? Helaas moest Sytse het meteen al op dat voor Dionne emotionele moment laten afweten.”

Uitgerekend op haar laatste wandeldag, maakte Story zijn eerste foto van dokter Sytse (de foto zonder zonnebril). Het blad zag hem lopen in de Amsterdamse Rivierenbuurt. “Sytse vertelde Story dat hij vanwege zijn dienst die dag helaas niet aanwezig kon zijn bij de aankomst van Dionne bij de finish in Nijmegen.

Dokter Sytse had wel een merkwaardige dienst, want Story spotte hem terwijl hij naar binnen liep bij Frank Rijkaard. “Wat Sytse bij Rijkaard kwam doen en of hij überhaupt voor hem kwam, is niet bekend.”

Ook Privé vindt het een beetje flauw dat dokter Sytse de NOS-ster aan haar Nijmeegse lot over liet. ‘Waar was haar dokter bij de Vierdaagse?’, kopt het showblad.

De Privé: “Bij de Vierdaagse liet haar dokter zich niet zien. Daar kreeg Dionne steun van haar beide ouders, die dicht bij Nijmegen in Boxmeer wonen.

Volgens de Weekend heeft Dionne Stax door de absentie van haar nieuwe lover minder genoten van het Nijmeegse feest. “Waar de meeste wandelaars in Nijmegen blijven hangen na die laatste dag om te vieren dat zij de zware wandeltocht hebben volbracht, was Dionne snel verdwenen uit het feestgedruis.

Ze moest niet alleen terug voor het verslag van de opening van de Noord/Zuidlijn, “maar vooral om weer dicht bij haar vriend te kunnen zijn.

Lees ook:
Nieuwe vriend Dionne Stax geen talkshowhost (18 juli)
‘Dokter Sytse pikte Dionne Stax af van Humberto Tan’ (25 juli)
Story heeft nieuwe lover Dionne Stax zónder zonnebril (25 juli)
Pim Sedee vindt showrubriek NU.nl super hypocriet (26 juli)

Foto: Omroep MAX

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen