Albert Verlinde werkt aan terugkeer bij RTL of SBS

Geplaatst op di 31 jul 2018 om 9:30

Albert Verlinde werkt aan een terugkeer op de buis. Zijn tv-comeback kan plaatsvinden bij RTL of SBS. Dat heeft de showkenner maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Verlinde gaf een kort interview aan de showrubriek over de terugkeer van zijn musical Mamma Mia!, maar sprak ook kort over zijn relatie met Onno Hoes en over een eventuele tv-comeback. “We gaan het afwachten. Het kan RTL zijn of SBS zijn, maar dat ik weer iets op tv wil doen, dat klopt“, was het enige dat hij losliet.

Volgens Boulevard-presentator Luuk Ikink wilde Verlinde er liever helemaal niets over zeggen. “We hebben hem ook nog even gesproken over zijn tv-werkzaamheden. We zijn natuurlijk heel benieuwd wat hij en of hij nog wat gaat doen op tv. We spraken hem daar natuurlijk over en dat vond hij in eerste instantie niet zo leuk, want hij zei: ‘Dat gaat over Mamma Mia.’

Ikink vindt dat Verlinde daar niet over moet zeuren. “Ja, dat zijn tactieken die hij uiteindelijk zelf aan ons geleerd heeft, hè. Dus we hebben hem uiteindelijk toch maar even de vraag gesteld.”

Afgelopen lente ging het gerucht dat Verlinde en Winston Gerschtanowitz voor SBS 6 werken aan een heuse Boulevard-killer. “Het zou geen raar idee zijn. Laat ik het zo zeggen: dat het totale onzin is allemaal, dat is het ook niet. Waar rook is, is soms vuur“, zei Gerschtanowitz daarover.

Lees ook: Albert en Winston logen over tv-hereniging op SBS 6 (3 mei)

Foto: RTL
26 Reacties op “Albert Verlinde werkt aan terugkeer bij RTL of SBS”


 1. Mediaprak

  Albert Verlinde mist een propaganda tool om de tanende terugloop in musical bezoekers te compenseren.

 2. ok

  Yeah! Misschien ga ik nu weet Tv kijken. Albert is een natuurtalent, hoe je het ook keert of wendt. En het rijmt ook nog. :)

 3. ed

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 4. Dinsdag

  Ikink is zelf een zeurpiet en ook een zuurpruim.

  Heerlijk. Albert terug en Ikink in de bijstand.

 5. jroen

  Het zou een gouden greep van John zijn om een programma te maken waar shownieuws wordt gecombineerd met een talkshow.

 6. jam

  albert ga poepen doen.

  is er geen nieuwe albert
  is er geen mooie albert

  albert blijf niet roeren in je eigen poep

  ga wat anders doen

 7. Saskia

  @jroen, en dat is precies wat hij gaat doen! ( en dat rijmt ook nog ;)) Er wordt in het grootste geheim aan gewerkt. Albert samen met W.G ;) Soort NSE. Maar ja dat is destijds ook geflopt! ;) Je kunt een zender en presentatoren kopen, maar niet de gunst van het publiek. Wat dat betreft is John hardleers. Maar ach verlies van paar miljoen minder, hij slaapt er geen seconde slechter door.

 8. Bart

  @mediaprak Misschien moet hij die musicals wat goedkoper maken.

 9. ano@niem.nl

  Naar SBS zou een stunt zijn! Boulevard is totaal ingekakt door de nieuwe opzet en niet urgent genoeg meer met allelei meningkjes van bekende Nederlanders die o zo graag 1000 euro per optreden opstrijken.

 10. albert

  Albert gaat echt niet naar SBS als Erland daar ook straks werkt

 11. Bart

  @albert Ze moeten Erland ook helemaal niet binnenhalen bij Talpa.

 12. Dominique

  Erland krijgt daar een heel andere rol, dat gaat elkaar totaal niet in de weg zitten. Als iemand weet hoe al die verhoudingen liggen is het John wel. Zo’n beetje vinger aan iedere pols.

 13. Willie vh

  Albert je kunt je geld toch wel beter verdienen als rtl of sbs

 14. Deadly Viper

  Dacht dat we eindelijk van deze valse rat af waren.

 15. Laurens

  Dat wordt natuurlijk SBS6, kan niet anders!
  Winston heeft al eerder toegegeven dat ze samen met iets bezig zijn.
  Iedereen denkt dat het een boulevard achtig programma of talkshow wordt. Dat vermoed ik ook, al sluit ik niet uit dat hij een talentenjacht voor zn musicals gaat doen. Op zoek naar … deed het anders meer dan prima bij de Avro.

 16. Laurens

  @Bart;
  Niet in de rol die hij bij RTL had, maar Erland had zeker oog om de formats van John de Mol beter te maken. Als hij zich meer bezig gaat houden met de programma’s (bijv als programmadirecteur) kan hij zeker van toegevoegde waarde zijn voor TalpaTV!

 17. Elizabeth

  Ja Albert weer bij boulevard,en Ikink naar een onbewoond eiland..

 18. Bart

  @Laurens Erland heeft er juist voor gezorgd dat alles het zelfde werd. De man kan maar een kunstje. Dat heeft een paar jaar goed gewerkt tot hij door de mand viel.

 19. boer zonder land

  Wij zitten niet op deze roddelnicht te wachten laat hij zijn heil maar ergens anders zoeken bij Onno bv.

 20. Laurens

  @Bart;
  De laatste twee jaar was het inderdaad niet veel soeps, maar in zijn begintijd heeft hij RTL juist heel veel gebracht. Als John ‘m goed inzet en hij de Mol nog steeds van repliek mag voorzien kan dat echt wel een goede zet zijn om hem binnen te halen.
  Je zal het vast niet eens zijn, mag ook! ;-)

 21. By the way

  Ik denk dat Verlinde zomaar eens een hoge functie bij RTL zou kunnen gaan krijgen.

 22. Henk

  SBS gaat niet echt scoren met een talkshow en showrubriek is mijn idee. Mensen gaan steeds minder tv kijken en er zijn gewoon te veel tv zenders om dat vol te houden, al die talkshows en shownieuws rommel.

 23. Bart

  @Laurens Erland Galjaard heeft van RTL een grote eenheidsworst gemaakt. Met allemaal de zelfde programma’s en gezichten. Nogmaals Eland kan maar een kunstje en heeft helemaal niet perse iets met televisie. Het had net zo goed een een frisdrank of bananenfabriek kunnen zijn.

 24. Annoniemus

  Het is niet te hopen dat darmtoerist Albert weer terug komt op TV , daar schiet niemand behalve hij zelf iets mee op !!!!!#blijfweg

 25. kaaskijker

  Dan gaat hij weer weg bij van den Ende, die heeft echt een bloedhekel aan Boulevard-Shownieuws en al die k*tbladen

 26. BRAAK

  Hij zoekt inderdaad en weg om zijn tanende handeltje in floppen aan te prijzen. En die Ikink is een absolute supergriezel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.