Wilfred reageert op uitgelekt salaris: 700.000 euro

De mannen van Voetbal Inside gaan er flink op vooruit met hun overstap van RTL 7 naar Veronica. Niet alleen zijn ze verlost van een kleinzerige directie en zijn er voor Wilfred Genee meer mogelijkheden, maar ook zien ze hun salaris flink stijgen. Bij RTL verdienen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp 350.000 euro per persoon per jaar. In het nieuwe boek Inside wordt verklapt dat Derksen en Van der Gijp naar 500.000 euro gaan en Genee zelfs naar een flinke 700.000 euro.

PowNews-ster Dennis Schouten heeft Genee ermee geconfronteerd. “Je verdient geen cent aan het boek? Dat heb je ook niet meer nodig en dat gunnen we je ook allemaal. Voor zéven ton per jaar naar Veronica! Wat lekker man.

Genee daarop: “Dat is veel te weinig man. Het dubbele is het, het driedubbele is het. Hou nou toch op zeg. Ach man, veel meer is het.

Schouten: “Dan maken ze zich druk om wat er bij ons wordt verdiend, terwijl jij nog veel lekkerder zit.

Voorafgaand aan de Talpa-deal probeerden de mannen van VI een salarisverhoging tot 450.000 euro los te krijgen bij RTL, maar de zendergroep wilde niet meer bieden dan 390.000 euro, zo is te lezen in Inside.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen