Wilfred Genee: ‘Luuk Ikink wordt vanavond aangepakt’

Wilfred Genee vreest voor Luuk Ikink dat hij vanavond stevig wordt aangepakt door Johan Derksen in VI Oranje Blijft Thuis. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Ikink had dinsdag voor het eerst in zijn carrière een woedeuitbarsting op tv, nadat zijn vrienden van de redactie van RTL Late Night werden beledigd door Derksen. Derksen reageerde er al kort op in De Telegraaf, maar zit vanavond ook weer aan tafel in VI Oranje Blijft Thuis. En daarin komt Ikink vast en zeker ter sprake, aldus Genee.

Genee: “Die Luuk Ikink stuurde mij woensdag een appje met: ‘Ik heb wel de indruk dat jullie heel veel trouwe fans hebben.’ Daaruit maakte ik op dat hij verschrikkelijk belaagd is de afgelopen dagen. Ik heb ook gezegd: ‘Ik zal tot vrijdag even zorgen dat je in de dekking blijft.’ Ik sluit niet uit dat hij even aan de beurt komt, vrees ik voor Luuk.”

Na twee keer een half miljoen kijkers te hebben gescoord, stootte VI Oranje Blijft Thuis woensdag door de grens van 700.000 kijkers heen. “Daar was ik zelf wel verbaasd over, want ik vond het niet de beste uitzending en ik was zeker niet in topvorm. Dat geef ik eerlijk toe. Ik merk dat het nog even zoeken is naar het evenwicht.”

Het is zo lastig. Bij VI Oranje is het vooral dolheid en gek, maar nu zit je in een soort latenightsessie. Ik ben nog even aan het zoeken wat nou precies daar het juiste tempo is en hoe scherp je kan zijn.”

VI Oranje Blijft Thuis is vanavond om 21.50 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI (12 juni)
Beau noemt Wilfred Genee ‘harteloos’ in VI Oranje (13 juni)
Johan Derksen lacht om Luuk Ikink (14 juni)
Luuk Ikink vindt Wilfred Genee een ‘tophost’ (14 juni)
Redactie VI Oranje ‘echt aangeslagen’ na kritiek Derksen (vandaag)

Foto: PowNed

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen