Thierry Baudet polste naast Derksen ook Gerard Joling

Geplaatst op Sat 23 Jun 2018 om 10:00

Thierry Baudet heeft niet alleen Johan Derksen gevraagd om te komen spreken op de jongerendag van zijn partij Forum voor Democratie, maar ook Gerard Joling. Dat vertelde de zanger gisteren aan tafel in VI Oranje Blijft Thuis. Derksen stond er aanvankelijk best voor open, maar gaat het uiteindelijk toch niet doen. “Ik heb hem vanochtend gesproken, maar ik heb zo’n volle agenda. Het is in Noordwijk en ik woon in Drenthe. Dan zit ik vijf uur in de auto“, aldus de voetbalkenner.

Hij vindt niet dat hij als BN’er ver van de politiek moet blijven. “Als het een fatsoenlijke partij is, dan vind ik dat je je als BN’er best kunt verbinden aan een partij.”

Joling is dus ook gevraagd. “Voor die 4,5 rug kun je het toch makkelijk doen? Ik ben namelijk ook gevraagd. Het is werkelijk waar. Ik zing sowieso volgende week bij hem in de tuin (tijdens de tuintour van Radio 538, red.) een duet, een track van André Hazes. Met hem aan de piano en ik zing dan. Dat wilde hij graag. Toen heeft hij me ook gevraagd of ik wilde spreken daar, maar ik kan ook niet, want ik ben dat weekend heel erg druk.

De entertainer wil zich niet verbinden aan Forum. “Ik kan niet zeggen: ‘Ik kies voor die partij.’ Ik kan dat eigenlijk niet doen als BN’er.

Overigens verheugt Joling zich erg op zijn ontmoeting met Baudet op vrijdag. “Als ik hem zo op die piano zie liggen, dan denk ik: nou, het wordt niet alleen een liedje, Baudet. Ik ga ook nog eens eventjes lekker de pony laten grazen.”

Het is natuurlijk een leuke verschijning die man. Ik vind het een leuke, aantrekkelijke en intelligente man.”

Foto: RTL
26 Reacties op “Thierry Baudet polste naast Derksen ook Gerard Joling”


 1. Otto Groeneveld

  5 uur in de auto?.. Heeft hij een Flintstone auto? Onzin Derksen, via Steenwijk door de polder hooguit 2 uurtjes grapjas. Je neemt inderdaad de boel in de maling.

 2. [Url=rtl.nl]klaas[/url]

  Gerard is top.

 3. [Url=rtl.nl]klaas[/url]

  Ik wil ook een blauwe naam maar het lukt niet.

 4. Ron

  Goed dat hij er vanaf gezien heeft. Die fopneus wil zich alleen maar omringen met BN’ers voor zijn kansloze partij. Niet mee inlaten.

 5. Zalmneusje

  Zonde dat Thierry zich enigszins wanhopig lijkt vast te klampen aan elke bn’er, die maar een iets afwijkende mening tentoonstelt dan de gebruikelijke linkse. Gerard Joling, beste vent hoor, maar daar haal je het profiel van je partij toch wel een paar treetjes mee naar beneden. Niet doen.

 6. Sjaak

  @Otto
  Ben je echt zo dom?
  Hij bedoelde natuurlijk heen en terug en dan zit je inderdaad snel aan de 5 uur.

 7. Wesley

  sorry, maar what the f heeft Thierry Baudet met medianieuws (televisie, radio en krant) te maken!

 8. b

  Redelijk gestoord persoontje dat Baudetje .

 9. Rotterdam

  Ik vind Derksen een beetje een enge figuur te worden met zijn populistische uitspraken ,Denk kan de grootste partij worden omdat de helft van de bevolking
  Turks of Marokkaans of iets anders is ,hij weet toch dat denk nu 4 zetels heeft van de 45 en dat 13,3% islamitisch is ze kunnen hooguit 6 tot 8 zetels krijgen dus een minderheid ,zo werkt rechts de mensen bang maken en liegen om stemmen te trekken ,Beetje teveel naar Trump gekeken misschien.

 10. arjan

  Joling doet alles voor geld hij zelfs weer met Gordon samenwerken.

 11. anoniem

  Alsof racisme en fascisme de normaalste zaak is in ons land… (not)

 12. Joop55

  Baudet is een engnek die ver buiten de schijnwerpers moet blijven, zijn partij is een kloon van de eveneens fascistische PVV, en een reïncarnatie van de stigmatisatieclubje LPF en anderzijds wijlen Janmaat.

 13. anoniem

  @Joop55: U demoniseert onze troetelracisten… Zeker een ‘gutmensch’? :-S

 14. SOLANGE

  Joling is een geldwolf en wat een bedragen krijgen die BNNers zeg 4.5 ton om ff te komen spreken….pfffff

 15. S

  @Joop55

  Leer eerst eens grammaticaal correct schrijven voordat je dit soort onzin uitkraamt.

 16. Joop55

  @S

  Leer eerst eens correct lezen, en ga anders in je moeder kruipen.

 17. LaurensZ

  Grolloo-Noordwijk is 2,5 uur
  Heen- en terugreis is dus 5 uur

 18. aammehoela

  Baudet is de Nederlandse uitvoering van Trump. Een gevaar voor de democratie en voor de media. De waarheden van de media, ook commercieel, worden door hem omgedraaid en neergezet als linkse leugens. Toch merkwaardig als je bedenkt dat Nieuwsuur bv. naar buiten bracht dat de moskees met Arabisch geld worden gefinancierd. Dat kun je toch niet links noemen.

 19. Ruben

  Thierry Baudet = uitschot

 20. Piet

  Ze strooien maar met geld, en maar lachen. Wat een rijkDOM!

 21. Mike

  Thierry Baudet met FVD de enigste die je nog serieus kan nemen in de Nederlandse politiek. Van de rest komt niet veel goeds.

  Trouwens wat zitten hier een domme achterlijke ronduit intolerante figuren op deze site zeg. Daar kan je eigenlijk enkel maar om lachen en je schouders om ophalen.
  De ronduit foute personen als Ron, Joop55, … vormen een toonbeeld want types waardoor het mis is in Nederland.

 22. animo

  Mike vertel eens waarom jij denkt dat je Thierry Baudet serieus kan nemen ,hij heeft nog niks gedaan zit niet aan de knoppen hij is bijna nooit in de kamer je moet hem vertrouwen op zijn blauwe ogen ,ook Thierry Baudet moet veel inleveren als hij mee wil doen en van zijn plannen komt niks terecht .

  Jij zegt dat het niet goed gaat in Nederland ,ik vind het heel goed gaan in Nederland ondanks de verdeeldheid in de politiek ,misschien gaat het daarom wel zo goed.

 23. Otto Groeneveld

  FvD gaat de grootste partij worden of je het er nou mee eens bent of niet, dit is gewoon een helder conclusie. Het partijkartel is ondemocratisch en pro EU als de pest. Heel het liberalisme heeft alleen maar ellende gebracht. Mensen hebben hun buik vol van zo afschuwelijke samenleving van hebzucht en zogenaamde zelfredzaamheid en nul privacy. Alleen als die vier ellendige partijen samenwerken en CU EN CDA hun ziel aaan de duivel verkopen(dividend) dan kunnen ze regeren. FvD is de partij die oog heeft voor de zwakkere in de samenleving.

 24. Otto Groeneveld

  10.26 nee Sjaak buiten de file rijd je er hooguit 3 uur over. Heen en weer. In de drukte misschien 4 uur. Niet zo dom lullen Sjakie.

 25. Toos

  Ik ben niet gebeld en heb ook geen vieze casting gehad. Waarom wil niemand mij hebben?

 26. baudet populistische droeftoeter

  Tja populisme is zijn voornaamste talent. Inhoudsloos geluiter met een sausje van academisch gelul proberen de Nederlandse domme kiezer te strikken met amateur theater en inhoudsloos a-intellectueel geneuzel.

  Het is droevig dat deze man stemmen krijgt. Dit land is wel klaar met de onnozele Wilders c.s. en Baudet c.s.. Zakken vullen in de 2de kamer om zijn eigen narcisme te kunnen bevredigen.

  Met Baudet cs is de democratie zeker niet in goede handen. Baudet is in staat de democratie af te breken tot de laatste steen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.