SBS 6 trekt stekker uit talkshow Peter R. de Vries

SBS 6 trekt de stekker uit het slecht bekeken praatprogramma De Raadkamer van Peter R. de Vries. Vanavond is de laatste aflevering van het eerste seizoen te zien en dat is meteen ook de laatste aflevering ooit. Dat heeft de tv-ster laten weten op Twitter. De Raadkamer deed het de afgelopen weken dramatisch slecht op de donderdagavond van SBS 6. Gemiddeld genomen is het tv-station de nummer drie van Nederland, maar tijdens De Raadkamer was het vaak de nummer tien.

De talkshow van De Vries deed het ook vorige week weer erg slecht met een verbijsterende 131.000 kijkers (2,7 procent). Het is uitzonderlijk dat een tv-zender een programma met dit soort cijfers laat doormodderen op prime time.

Het lijkt erop dat SBS 6 de misdaadjournalist niet van de buis durfde te halen of dat De Vries bedongen heeft dat hij de hele serie af mag maken op hetzelfde uitzendtijdstip, ongeacht de scores.

De Vries nu op Twitter: “Vanavond – helaas – de allerlaatste aflevering van De Raadkamer…. Het programma heeft het niet gered. En geloof het of niet, vanavond gaan we het onder meer hebben over ‘natte plassers’…

De allerlaatste De Raadkamer is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen