Sandra Schuurhof zet zelf vuilnis buiten: ‘Powervrouw’

De Party heeft Sandra Schuurhof, een van de sterren van Hart van Nederland, gespot terwijl ze zelf haar vuilniszak naar buiten droeg. ‘Single Sandra staat haar mannetje!’, kopt het gerenommeerde entertainmentblad. Schuurhof ziet er alles behalve slonzig uit als ze de zak op straat zet; ze draagt een vrolijk jurkje met mintgroene en roze kleuren. Een echte powervrouw die zelf haar klusjes opknapt, vindt de Party. “Ook al is Sandra single, niemand hoeft zich zorgen om haar te maken.

Integendeel“, vervolgt het blad. “Ze is happy, dopt haar eigen boontjes. Ook die vuilniszak buiten zetten kan Sandra prima alleen.

Wel gebruikt Schuurhof vrij luxe vuilniszakken, namelijk die van het type met een gele trekbandsluiting. Het maakt het er allemaal niet minder knap om. “Sandra heeft geen man nodig om het vuilnis buiten te zetten.

Hoewel ze haar mannetje staat, gunt weekblad Party de presentatrice van harte een man die haar kan ontlasten. “Maar helaas liggen leuke mannen niet voor het oprapen.

Foto: Nick van Ormondt, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen