‘Rob Stenders had jawoord al gegeven aan Talpa’

Rob Stenders verraste vriend en vijand gisteren door tot en met 2021 bij te tekenen bij BNNVARA. De dj had mondeling al toegezegd over te stappen naar Talpa. Dat meldt het AD vandaag. Het AD onthulde donderdag dat Stenders in gesprek was met John de Mol om de zenderbaas van Radio Veronica te worden; niet veel later meldde de krant zelfs dat de deal rond was. Gisteren bleek Stenders zich toch bedacht te hebben: hij tekende bij bij BNNVARA en keerde De Mol de rug toe. 

Bij Talpa waren ze onaangenaam verrast, meldt het AD. Het mediabedrijf had al bevestigd dat de onderhandelingen met Stenders in de afrondende fase waren. “Er zijn gesprekken geweest met Rob, maar hij heeft op het laatste moment besloten om bij BNNVARA te blijven“, zegt een woordvoerder nu.

Stenders had zijn overstap al toegezegd, meent het AD. “Volgens meerdere insiders had Stenders zijn jawoord al gegeven. De champagne was letterlijk al ontkurkt en gedronken, meldden zij.”

Vorig jaar augustus was Stenders ook al in gesprek met Talpa. Toen hij dat onthulde op de radio, staakte Talpa direct alle gesprekken. “We zijn er niet van gediend dat we gebruikt worden voor het genereren van publiciteit of ten behoeve van de onderhandelingen met andere partijen“, meldde Talpa toen.

Foto: Ben Houdijk, BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen