Peter R. de Vries mist De Raadkamer nu al

Peter R. de Vries had SBS 6 vanavond het liefst wéér een kijkcijferimplosie bezorgd. De misdaadjournalist mist zijn programma De Raadkamer nu al. Dat laat hij weten op Twitter. De Raadkamer was tot vorige week donderdag wekelijks te zien op SBS 6, maar scoorde zó slecht dat de zender – gemiddeld genomen de nummer drie van het land – tijdens de uitzendingen de nummer tien was. Zelf is hij een van de weinigen die de show mist. “Vandaag weer tijd voor de Raadka… O nee, toch niet.”

De Vries: “Helaas, er is veel misdaadnieuws dat eigenlijk besproken moet worden met een rechter, aanklager, advocaat en misdaadjournalisten. Jammer… heel jammer.”

Mensen die reageren op het twitterbericht van De Vries zijn kritisch. “Tja Peter, als je in de politiek zit of een vaste baan bij de NPO, of Volkskrant hebt, dan kun je de politiek correcte jongen uithangen. Bij SBS werk je voor het ECHTE volk. Doei🖐️“, zegt Johan.

En Patrick: “Het ligt in mijn ogen niet aan het format maar aan de presentator. mensen zijn een beetje Peter R. de Vries-moe. Ga lekker op de achtergrond je ding doen en laat het presenteren aan een ander over, dan heeft het kans. Of stop met al het andere en doe dit dan. #overkill #tevaakoptv.

Armin: “Misschien in een ander formaat, gebracht door iemand die enige sympathie van de kijker geniet.

SBS 6 komt vanwege de slecht bekeken kijkcijfers niet met een vervolg op De Raadkamer.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen