Nieuw duo RTL 4: Olcay Gulsen en Herman den Blijker

RTL 4 zet het nieuwe televisieduo Olcay Gulsen en Herman den Blijker op de presentatie van het nieuwe tv-programma De Zelfbouwers, dat eerder vandaag werd aangekondigd. Dat heeft de zender laten weten. De Zelfbouwers draait om de verbouwing van zes casco woningen in Rotterdam en met Den Blijker kiest RTL 4 voor een echte Rotterdammer als presentator. Gulsen beweert dat ze in Rotterdam gestudeerd heeft, maar volgens haar Wikipedia-pagina bestaan daar twijfels over.

Hoe dan ook: er is een nieuw tv-duo geboren op RTL 4. Gulsen en Den Blijker zullen een halfjaar lang volgen hoe de kopers hun casco woningen opknappen. De woningen kosten twee à drie ton en medewerking aan RTL 4 is bij aankoop van de woning verplicht.

De gemeente Rotterdam is blij met de aandacht voor de Afrikaanderwijk. “Er is veel vraag naar doe-het-zelfwoningen in de stad“, aldus de gemeente tegen RTV Rijnmond.

Bovendien draagt het programma bij aan de toenemende belangstelling voor Zuid, dat op veel fronten steeds beter scoort.

Lees ook: Kopers zes woningen in Rotterdam krijgen RTL 4 erbij (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen