Martijn Krabbé reageert op kreukelgezicht in The Voice

Martijn Krabbé had juist heerlijk geslapen in de nacht voorafgaand aan de Voice-uitzending op 9 februari, waarin hij er ernstig vermoeid uitzag. Dat vertelt de RTL 4-presentator in gesprek met weekblad Privé. Op die februari-avond ontstond er enige controverse over Krabbé’s voorkomen, omdat veel kijkers hem er ernstig vermoeid vonden uitzien. ‘Tv-kijkers verbazen zich over uiterlijk ‘vermoeide’ en ‘dikke’ Martijn Krabbé’, kopte het AD. Nu komt Krabbé met een reactie.

Volgens Krabbé is het niet de leeftijd. “Nee hoor. Dat gebeurt weleens. Het was na een nacht dat ik maar liefst twaalf uur had geslapen. Eigenlijk had ik er juist heel uitgerust moeten uitzien. Maar in plaats daarvan zat mijn gezicht een beetje in de kreukels. Soms maken we als televisiemaker lange dagen. We blijven mensen.

De presentator werd in maart 50. “Het is in zeer intieme kring gevierd. Gezellig wat eten, drankje erbij. Het is ook niet zo dat ik tegen deze mijlpaal heb zitten aanhikken.

Ik vind het leven juist steeds leuker worden naarmate ik ouder word. Je wordt wijzer, geniet misschien van meer dingen.”

Een uitgebreid Privé-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen