Luuk Ikink vindt Wilfred Genee een ’tophost’

Luuk Ikink krijgt niet zo veel bijval als gehoopt voor zijn felle kritiek op de mannen van VI, dus krabbelt hij nu een beetje terug. Hij noemt Wilfred Genee nu zelfs een ’tophost’. Dat is te lezen op Twitter. Voor het eerst in zijn carrière had Ikink dinsdag een woede-uitbarsting op tv, omdat zijn vrienden van de redactie van RTL Late Night werden beledigd door Johan Derksen. Hij verweet Wilfred Genee het voorzetje te hebben gegeven. De Boulevard-showkenner was boos, heel erg boos.

De meeste mensen vinden echter dat de mannen van VI een veel leuker programma maken dan de ego’s van Boulevard. Op de Mediacourant-poll ‘Luuk Ikink heeft felle kritiek geuit op VI Oranje Blijft Thuis. Wat ziet u liever?’ antwoordt tot nu toe 82 procent Voetbal Inside.

Als NPO Radio 2-medewerker Tim Calis twittert dat hij fan is van Wilfred Genee (‘Denk dat ze zich bij RTL nog weleens achter de oren zullen krabben nu ze Wilfred Genee als talkshowhost aan het werk zien. Die had van RTL Late Night een programma gemaakt waarvoor je een half uurtje langer opblijft’), reageert ene Rick: “Laat Luuk Ikink het maar niet horen. Die vind Wilfred en zijn vriendjes niet zo lief.

Daarop slaat Ikink een iets mildere toon aan: “Jawel hoor, ik vind Genee een tophost en samen met Gijp en Derksen een topteam. Juist door het creëren van die frictie wordt het spannende televisie. Maar zou wel vreemd zijn als je het continue met de heren eens bent, vind je niet?

Sterker nog: hij vindt VI Oranje Blijft Thuis zó sterk dat hij een equivalent verwacht na Genee’s overstap naar SBS. “Sowieso dat die straks bij SBS iets als dit gaat maken, kan bijna niet anders. Friday Move op TV op een donderdag of iets dergelijks. Iets minder voetbal en je spreekt een hele nieuwe doelgroep aan.

Vrijdag zit Johan Derksen weer in VI Oranje Blijft Thuis. Ikinks collega Beau van Erven Dorens vreest dat hij Ikink dan gaat afslachten op tv.

Lees ook:
Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI (dinsdagavond)
Johan Derksen lacht om Luuk Ikink (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen