Luuk Ikink vindt Wilfred Genee een ‘tophost’

Geplaatst op Thu 14 Jun 2018 om 15:00

Luuk Ikink krijgt niet zo veel bijval als gehoopt voor zijn felle kritiek op de mannen van VI, dus krabbelt hij nu een beetje terug. Hij noemt Wilfred Genee nu zelfs een ‘tophost’. Dat is te lezen op Twitter. Voor het eerst in zijn carrière had Ikink dinsdag een woede-uitbarsting op tv, omdat zijn vrienden van de redactie van RTL Late Night werden beledigd door Johan Derksen. Hij verweet Wilfred Genee het voorzetje te hebben gegeven. De Boulevard-showkenner was boos, heel erg boos.

De meeste mensen vinden echter dat de mannen van VI een veel leuker programma maken dan de ego’s van Boulevard. Op de Mediacourant-poll ‘Luuk Ikink heeft felle kritiek geuit op VI Oranje Blijft Thuis. Wat ziet u liever?’ antwoordt tot nu toe 82 procent Voetbal Inside.

Als NPO Radio 2-medewerker Tim Calis twittert dat hij fan is van Wilfred Genee (‘Denk dat ze zich bij RTL nog weleens achter de oren zullen krabben nu ze Wilfred Genee als talkshowhost aan het werk zien. Die had van RTL Late Night een programma gemaakt waarvoor je een half uurtje langer opblijft’), reageert ene Rick: “Laat Luuk Ikink het maar niet horen. Die vind Wilfred en zijn vriendjes niet zo lief.

Daarop slaat Ikink een iets mildere toon aan: “Jawel hoor, ik vind Genee een tophost en samen met Gijp en Derksen een topteam. Juist door het creëren van die frictie wordt het spannende televisie. Maar zou wel vreemd zijn als je het continue met de heren eens bent, vind je niet?

Sterker nog: hij vindt VI Oranje Blijft Thuis zó sterk dat hij een equivalent verwacht na Genee’s overstap naar SBS. “Sowieso dat die straks bij SBS iets als dit gaat maken, kan bijna niet anders. Friday Move op TV op een donderdag of iets dergelijks. Iets minder voetbal en je spreekt een hele nieuwe doelgroep aan.

Vrijdag zit Johan Derksen weer in VI Oranje Blijft Thuis. Ikinks collega Beau van Erven Dorens vreest dat hij Ikink dan gaat afslachten op tv.

Lees ook:
Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI (dinsdagavond)
Johan Derksen lacht om Luuk Ikink (vanochtend)

Foto: RTL
27 Reacties op “Luuk Ikink vindt Wilfred Genee een ‘tophost’”


 1. S

  Wees blij dat deze man eindelijk eens een mening ergens over heeft.

 2. Jan

  Ikink zit op 1 of andere manier bij de tv. Als dat morgen ophoudt merkt niemand het…..

 3. Bounce

  Die poll, wat een gotspe. De vraagstelling is sturend. Nogal logisch dat de meesten voor VI kiezen.

 4. Marc

  Luuk wie?

 5. Raaf

  Heeft iemand ooit van Luk Ikink gehoord ?
  En zo ja
  Waarom zou de mening van (poeh ben de naam al weer kwijt iets met ikke ikink of zoiets) van belang zijn ?

 6. K

  Bij veel bedrijven werken mensen die zonder hulp nooit aan een baan kunnen komen…mensen met een beperking op welke manier dan ook (wat ik alleen maar aanmoedig) denk dat het bij Ikink ook het geval is..niks mis mee …maar soms zegt hij dingen, dan denk ik ga eens even de plantjes water geven of zo ,of koffie halen voor de redactie maar houd je mond dicht.

 7. gtstfites

  lukk ikking heeft gewoon gelijk in deze!! johan dersekn is een grootmond maar als hij voor je staat bindt hij in zo rolt johan derksen !!

 8. scott_0

  Nee

 9. scott_0

  Raaf, smerige strоntstamper.

 10. Japie

  Lieke Ikink haar rokje waait zo de wind waait, de engerd.

 11. Lies

  Wat een trieste mannen toch allemaal om elkaar via de media hun waarheden te verkondigen, het gaat nergens over, het voegt niets toe. Het is een lagere levensvorm, eencellige doen dit. Heel chique mannen heel chique. Mocht je iets van educatie genieten dan vind je dit toch misselijkmakend. Als de VI heren zich zo blijven verlagen dan twijfel ik echt aan hun expertise.

 12. dennis

  Luuk moet in een feestwinkel gaan werken, achterlijke gozer!

 13. Roland

  Denk helemaal niet dat Derksen Ikink af gaat slachten

 14. Bart

  @Ronald Nee dat denk ik ook niet.

 15. julske

  Luuk Ikink,waarom verlaag je je zo voor die 3 musketiers.Humberto krijgt 24/7 stront over zich heen, maar weet zeker, dat hij dat nooit zou doen. je komt ongeloofwaardig over luuk.

 16. MicheldeB

  Lies, lees je comment nog even een paar keer over, denk erover na, en twijfel vervolgens aan je eigen redeneringsvermogen. Niet per se lullig bedoeld trouwens, van ‘fouten’ kun je juist leren.

 17. Paul Goudsmit

  Luukje moet t mandje in . En stoppen mij te d m en. Hij is door t ijs gezakt.

 18. Ome H

  Moet die Ikink niet maar leuk dat hij eens een keer een echte mening had

 19. weethetbeter

  Luuk moet bloemen gaan verkopen ,hij past niet op TV
  VI is de beste !!!!!!!

 20. john

  Wie neemt Luuk nou nog serieus , The youTubekid

 21. Tss

  @ MicheldeB
  Thu 14 Jun 2018 om 17:11
  Laat Lies met haar comment van
  Thu 14 Jun 2018 om 15:56 nou helemaal gelijk hebben!
  Zij hoeft helemaal niet aan haar redeneringsvermogen te twijfelen! Die is prima!
  Zou zeggen MicheldeB, doe eens een cursus begrijpend lezen

 22. MicheldeB

  Tja, ik kan nu wel weer zeggen dat je dat beter zelf kunt gaan doen, maar we vinden allebei dat we zelf gelijk hebben, dus zullen we het hier maar bij laten?

 23. Vrede

  Zegt toch wel iets dat we in een tijd leven waarin deze Luuk op tv te zien is. Maar ja,het is RTL, sinds Arie Boomsma die smeerlap Gosschalk verdedigd is die meer op RTL te zien en toen Dave Roelvink die streek (mild uitgedrukt) uithaalde met dat meisje mocht die ook opeens bij RTL dingen doen.

 24. Anonymous

  @Vrede, klopt helemaal! Zoals zo vaker gezegd is het triest gesteld met de media in het algemeen. Ook Ismael Ilgun die smeerlap kreeg ineens allemaal klussen en tv aanbiedingen.

 25. Raaf

  Weet iemand al wie Luk Ikink is ?

 26. ox

  nietszeggende uitgekauwde youtjoep-filmpjes aan elkaar prater

 27. Annoniemus

  Brillemans heeft een persoonlijkheidsstoornis , wat een ass-hole !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.