Luuk Ikink drie weken lang op vakantie: terug op 16 juli

Luuk Ikink gaat voor zijn doen behoorlijk lang op vakantie. Hét gezicht van RTL Boulevard had gisteren zijn voorlopig laatste uitzending en is pas op 16 juli weer te zien in de showrubriek. Dat laat de presentator weten op Twitter. Ikink gaat drie weken op vakantie en zal de komende periode dus vervangen worden door andere showdeskundigen, waaronder Frank Dane. “Ik heb vakantie! Ook online hoop ik jullie een paar weken niet lastig te vallen ;) 16 juli ben ik weer terug bij RTL Boulevard!

Wat Ikink de komende weken precies gaat doen is niet duidelijk. Hij gaat in elk geval niet op vakantie. “Ik ben helemaal geen reiziger. Ik hou er helemaal niet van. Vakantie, prima, maar niet te vaak en al helemaal niet ver weg. Ik blijf ook lekker thuis deze zomer“, zei hij eind april.

Ikink houdt niet echt van buitenlandse reizen. Eén keertje deed hij op Instagram net alsof hij op een tropisch strand lag. “Toen was het volgens mij heel slecht weer, dus ik dacht: ik plaats een strand en ik doe net alsof ik daar ben.

Daar kreeg ik echt 80 likes op van mensen die allemaal zeiden: ‘Geniet ervan enzo!’ Maar ik zat gewoon thuis.

Reacties

Diverse tv-collega’s hebben al gereageerd op de vakantie van Ikink. “Enjoy Luuk!“, zegt Marieke Elsinga bijvoorbeeld.

En RTL-journaliste Renske Holwerda: “Enjoy! Je gaat gemist worden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen