Gerard Joling: ‘Kan Angela de Jong orgasme krijgen?’

Gerard Joling heeft in de talkshow VI Oranje Blijft Thuis erg hard uitgehaald naar Angela de Jong, de tv-criticus van het AD. Dat was gisteren te zien in de uitzending op RTL 4. Kennelijk had Joling buiten de uitzending om al over Angela de Jong geroddeld, want zowel Wilfred Genee als gast Khalid Sinouh gaven hem een voorzetje om over haar optreden op woensdag te beginnen. “Of ik ervan genoten had? Ik vond dat jij het zwaar had gisterenavond met die gezellige mensen aan tafel.

Vervolgens kreeg Angela de Jong er hard van langs. “Hoe heet ze ook alweer die vrouw van het AD die altijd zo zuur is? Hoe heet ze ook alweer? Ik moet zeggen: ze is best altijd heel vriendelijk, maar ik vraag me af of zo’n vrouw een orgasme kan krijgen.”

Wilfred Genee: “Wat is dit nou weer? Hoezo niet dan? Ze heeft drie kinderen man!”

Gerard Joling: “Dat zegt toch helemaal niets? Daar weet jij toch ook alles van? Het gaat me meer om het feit dat ik dan denk dat ze altijd zo negatief is. Er moet toch iets zijn in het leven waardoor het altijd weer zo opgeschreven wordt? Het is natuurlijk fantastisch dat ze deze column heeft, want anders wordt ze misschien nog zuurder.

Wilfred Genee: “Ze is best oké achter de schermen.”

Gerard Joling: “45 procent van Nederland weet nog niet wie ze is, dus er is nog even werk aan de winkel. Laat ik het zo zeggen.”

Angela de Jong heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Gerard Joling. De tv-columniste heeft geen Twitter.

Zie het fragment:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen