VI Oranje Blijft Thuis maand lang op RTL 4

De mannen van Voetbal Inside gaan in de laatste maand van hun RTL-contract een dagelijkse talkshow maken op RTL 4, getiteld VI Oranje Blijft Thuis. De show is op zender tijdens het WK Voetbal in Rusland, van 14 juni tot en met 15 juli. Dat heeft de zender bevestigd aan het AD. De komst van het programma was een heikel punt voor met name Johan Derksen, omdat hij een dagelijkse talkshow tijdens het WK Voetbal too much vindt aangezien het Nederlands elftal niet meedoet.

De kogel is alsnog door de kerk, onthulde Derksen donderdagavond op televisie. En nu komt ook RTL met de bevestiging. Daarmee wordt gelijk duidelijk dat het programma in tegenstelling tot het vroegere VI Oranje niet zeven dagen, maar vijf dagen per week te zien zal zijn.

Ook is nu duidelijk dat Wilfred Genee de vaste gastheer is, maar René van der Gijp en Johan Derksen níet elke uitzending te zien zijn. Wel zullen zij vaste gast zijn.

Het betekent dat Genee voor het eerst bij RTL een dagelijkse late night talkshow gaat leiden waarin hij andere gasten interviewt dan alleen Van der Gijp en Derksen.

Wordt VI Oranje Blijft Thuis uitgezonden vanuit de studio van RTL Late Night? “Verdere details worden nog bekendgemaakt, maar we zitten op een unieke locatie en de mannen gaan hun best doen om Nederland zelfs bij dit WK trots te laten zijn op Oranje”, aldus RTL.

De laatste reguliere Voetbal Inside bij RTL 7 is op maandag. Op 1 augustus stapt het trio over naar Veronica, al is dat nog nooit officieel bevestigd door SBS.

Begin september start RTL 4 met het nieuwe RTL Late Night met Twan Huys.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen