Thierry Baudet helemaal eens met Gerard Joling

Thierry Baudet is het helemaal eens met de dingen die Gerard Joling zegt in de nieuwste editie van Playboy. Dat laat de leider van Forum voor Democratie weten op Twitter. Joling doet in het mannenblad flinke uitspraken over handhaving en buitenlanders. Bovendien spreekt hij zijn steun uit aan Baudet: “Thierry Baudet doet het heel goed, al moet hij niet van die rare legeroutfits gaan dragen zoals laatst in de Tweede Kamer, want dan knap ik af. Voor de rest is het slecht gesteld met de politiek.

Volgens de entertainer zijn we een laf land aan het worden. “Nederland schreeuwt naar mijn mening om twee dingen: strengere regels en hogere straffen.”

Vooral Jolings uitspraken over buitenlanders spreken Baudet aan. De politicus vindt dat de zanger en tv-ster hier een goed punt heeft: “Precies wat Gerard Joling zegt in dit interview met Playboy: mensen die hierheen komen moeten zich houden aan ons rechtssysteem en onze normen en waarden respecteren. Zo simpel is het! #FVD.

Hoe wil Baudet dit voor elkaar krijgen? “Om daarop ook daadwerkelijk te handhaven heeft FVD de ‘tolerantiewet‘ gepresenteerd: vijf Nederlandse kernwaarden waarmee niet gemarchandeerd mag worden en die ook de islamitische gemeenschap nu moet gaan onderschrijven in dit land.

Ondertussen is de Playboy dankzij Joling en zijn uitspraken flink in het nieuws. “Dat we een ouwe homo nodig hebben om wakker te schrikken en te ontdekken dat Playboy nog bestaat“, merkt mediakenner Marianne Zwagerman op.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen