Shownieuws gaat geen Mol-kandidaten verklappen

Shownieuws heeft niet de behoefte om vroegtijdig te verklappen wie er meedoen aan de NPO 1-hit Wie is de Mol. Dat heeft Koos van Plateringen gezegd in de showrubriek op SBS 6. Nu de opnames van Wie is de Mol plaatsvinden letten veel mensen op de socialmedia-accounts van BN’ers. Als die stil liggen is dat namelijk verdacht. Jaap van Zessen, de socialmedia-analist van het AD, kwam in het programma aan het woord en zette een aantal van deelname verdachte BN’ers op een rij.

Van Zessen noemde onder meer Barry Atsma (’tijdje niks van gehoord’), Isa Hoes (‘al een week niks geplaatst’), Stijn van Vliet (‘ook al een tijdje niet actief’) en Jamai Loman (‘waarom zou je anders een tour cancellen, die doet gewoon mee’).

Ook actrices Abbey Hous, Anouk Maas en Eva van de Wijdeven (‘al een tijdje niet meer online’) en Edwin Evers (‘radiostilte’) werden genoemd.

Koos van Plateringen: “Ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson en als je daaraan meedoet of aan Wie is de Mol dan zijn er gewoon mensen die je online account kunnen overnemen en die zorgen er dan voor dat er het een en ander gepost wordt in de weken dat je weg bent. Het zou heel erg dom zijn van deze mensen om zo’n lange tijd niets te posten als je meedoet aan zo’n programma.”

Presentatrice Celine Huijsmans: “Ik ben nou ook wel heel benieuwd wie erbij zitten hoor. Ik begin al helemaal te speculeren zelf, van: wie dan?

Van Shownieuws gaan we het in elk geval niet horen. Van Plateringen: “Jongens, eigenlijk vind ik ook dat wij niet bekend moeten maken wie er in dit programma zit. Dat is niet zo netjes.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen