‘NPO-baas en Matthijs houden werkoverleg in Parijs’

NPO’s televisiebaas Frans Klein en Matthijs van Nieuwkerk hebben het chique Parijs uitgekozen om even lekker te gaan babbelen over de nieuwe televisieprojecten van de BNNVARA-ster. Dat heeft Angela de Jong vernomen, vertelde de tv-kenner woensdagavond in RTL Boulevard. Klein bracht gisteren in twee ochtendkranten naar buiten dat Van Nieuwkerk een NPO-ster blijft en dat hij naast DWDD een boekenprogramma, een zaterdagavondshow en een reisprogramma krijgt.

BNNVARA en het management van Van Nieuwkerk lieten weten dat het boekenprogramma rond is, maar dat er over die twee andere programma’s nog geen duidelijkheid is.

De Jong in RTL Boulevard: “Ik vind het heel gek, want het is de baas van de publieke omroep die twee kranten heeft uitgenodigd om zijn plannen uit de doeken te doen en daar was dit een grote onthulling van. Misschien moeten ze iets beter communiceren daar en nog iets vaker koffiedrinken.

Dat koffiedrinken kun je doen in een kantoor in Hilversum, maar natuurlijk ook langs de Seine. “Ik heb me laten vertellen dat Frans Klein deze week naar Parijs gaat om met Matthijs van Nieuwkerk zelf de puntjes op de i te zetten voor dat programma.”

Waarom het nodig is om te vergaderen in Parijs is niet duidelijk. De NPO is gevraagd om een reactie, maar heeft nog niets laten weten.

Toevallig liet de NPO vanochtend nog weten dat ze zichzelf niet herkent in de vergelijking met een reisbureau.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen