Universal Music eist reactie Dotan op Volkskrant-artikel

Universal Music, de platenmaatschappij van Dotan, vindt het net als de rest van Nederland tijd dat de zanger een reactie geeft op de Volkskrant-onthulling over zijn trollenleger. Een reactie is ‘zeer wenselijk’, zegt een woordvoerder tegen BuzzE. Ook Universal Music heeft nog niets gehoord van de zanger of zijn management sinds het veelbesproken artikel in de Volkskrant, waaruit bleek dat Dotan in werkelijkheid een ietwat enge fantast is die lyrische verhalen over zichzelf verzon.

Media willen uiteraard weten wat Universal Music van dit soort verhaal vindt, maar het bedrijf weet niet goed hoe ze hier op moet reageren. “Het is voor ons onmogelijk om inhoudelijk op de zaak te reageren“, aldus een zegsman.

De woordvoerder: “We zijn nergens bij betrokken geweest en hebben geen enkele kennis gehad van deze zaak. Dus het is aan Dotan zelf om commentaar te geven en het is zeer wenselijk dat hij dit op korte termijn doet.

Een woordvoerder van Dotan wil volgens de nieuwsdienst ‘niet zeggen of en zo ja wanneer dat gaat gebeuren’.

Muziekkenner Erik de Zwart zei vanochtend in het AD dat Dotans muziekcarrière mogelijk voorbij is als hij niet reageert. “Dit is dodelijk en kan zeker het einde van zijn carrière betekenen. En dan ook nog ontkennen, terwijl alles in zijn richting wijst. Het is het ergste wat je kan overkomen als artiest: uitgekotst worden door je eigen fans.

Lees ook:
Volkskrant vernietigt Dotan: zanger blijkt enge fantast (zaterdag)
‘Dotan, kom vanavond naar RTL Boulevard of verdwijn!’ (zondag)
NPO Radio 1 verontschuldigt zich voor liedje Dotan (vandaag)

Foto: DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen