Peter R. de Vries afgekoeld: terug in de Bunker

Geplaatst op ma 09 apr 2018 om 10:51

Peter R. de Vries is na zijn hysterische vertrek bij het Willem Holleeder-proces in Amsterdam kennelijk langs de pomp gereden voor een Snickers, want na zijn eigen Joan Collins-momentje is hij zojuist tóch weer verschenen in de zwaarbeveiligde Bunker. Dat melden rechtbankverslaggevers op Twitter. Met enige vertraging kan de zitting van vandaag daarom toch gewoon doorgaan. Als hij écht weg was gebleven, dan was er een kans dat hij zou zijn opgehaald door de politie.

De Vries reed weg bij de rechtbank, omdat hij geen zin had om zijn schoenen uit te trekken voor de beveiliging. Dat moet echter iedereen, ook de betrokken advocaten en alle andere rechtbankverslaggevers.

Iedereen die bij het proces betrokken is was behoorlijk geërgerd over De Vries’ hysterische vertrek. De verdediging van Willem Holleeder stelde een bevel tot medebrenging voor, oftewel: hem laten ophalen door de politie. Het Openbaar Ministerie was het daarmee eens.

Zo ver is het niet gekomen. De Vries reed terug en verscheen na het vinden van een parkeerplekje weer terug in de rechtbank. “Klein uurtje vertraging“, twittert rechtbankkoningin Saskia Belleman.

Voorzitter begint zonder plichtplegingen aan checken van zijn personalia, en beëdiging van De Vries als getuige. Het klinkt strak van beide kanten.

Het is een spannende opstelling, vindt Thijs Zeeman van SBS. “De Vries zit op nog geen 2 meter afstand van #Holleeder. Volgens velen durfde nooit iemand te verklaren over Holleeder, De Vries doet dat terwijl Holleeder hem bijna op z’n schouder kan tikken.

Lees ook: De Vries loopt weg bij Holleeder-proces: ‘Hysterisch’ (drie kwartier geleden)

Foto: SBS, William Rutten
25 Reacties op “Peter R. de Vries afgekoeld: terug in de Bunker”


 1. Ookdatnog

  Schone sokken aangetrokken😷

 2. Ron

  Sterk optreden van de Vries. Topshow!

 3. Sticky Vicky

  Ppppfff sukkeltje Peter R de Vries. wie denk je dat je bent, arrogante eikel.
  Je zet jezelf enorm voor schut.

 4. Grumpy

  Ook in het Holleeder proces wil Peter R alle aandacht.

  Helemaal in lijn met het model John de Model, elke vorm van aandacht is goed.

 5. Ray

  Kan er nog wel enig begrip voor opbrengen. Als Peter straks belastende verklaringen over Holleeder af gaat leggen, zal hij wel goed nerveus zijn, en nerveuze mensen doen wel eens rare dingen.

 6. Robbie

  Wat is meneer de Vries meer als een andere? Hij is getuige. Moet je dan altijd maar de deur parkeren?. En wat betreft zijn schoenen. Misschien had hij een gat in zijn sok. Maar hij weet toch dat hij zijn schoenen moet uitdoen? Hij is daar toch meer geweest. Als ik met het vliegtuig ga, moet ik dat ook. Leuk vind ik dat niet, maar het hoort erbij.

 7. Jo

  Peter R.I.P de Vries

 8. Srayan

  Niemand die er iets achter zoekt… wat als hij wel iets in zijn schoen had?!
  Kan vanalles zijn.

  Opeens is hij terug!?

 9. Paut Pielusma

  De man die denkt alles zo goed te weten blijkt een held op sokken te zijn.

 10. Lodewijk

  Verwende Petertje is door de mand gevallen.

 11. Watje

  Zielenpoot …..

 12. joep

  Hij is eerst zijn schoenen leeg wezen maken.

 13. qr10

  petertje had vergeten schone sokken aan te doe,pppfffff
  t is wel een aandachtstrekker.
  en hij vind zichzelf geweldig,
  t zal je schoonvader maar zijn,

  vond twel raar dat ie zonde beveiliging naar z”n auto liep,
  dus zo gevaarlijk is t allemaal niet,opgeblazen toestand,
  in elk geval hebben er weer een paar een goed belegde boterham aan.
  en zo houd t gajus mekaar aan t werk,
  en jan de arbeider kan dokken,

 14. Adriaan

  Verdienmodel “ Peter weet het Beter “ kan vanavond weer 1.500 euri declareren bij een of ander praat programma.

 15. Wollter

  PeRdogan de Vries weigert schoenen uit te doen……whahahahahahahahahahaha …

 16. homo henkie

  en als ie bij z”n moslimvriendjes op bezoek komt, doet ie dan z”n schoenen wel uit ?? in de haathut ??

  natuurlijk,
  maar daar krijgt ie geen aandacht,

 17. Peter R de Fries

  Hij is zo gewoon gebleven onze Peter he.

 18. hans

  De man had gewoon een camera’tje of opnameapparatuur in zijn schoenen. binnen even naar het toilet en het aan je jasje of overhemd bevestigen en klaar.

  Meneer dacht niet gecontroleerd te worden (de arrogantie zelve) en heeft stampij gemaakt om niet betrapt te worden.

 19. mark

  Meneer de Vries is weer terug dit keer met extra Pamper om.

 20. Flits Bom

  En vanavond weer aan tafel om het uit te leggen.
  Vlak hem niet uit die snor.

 21. Jeffrey

  Peter is wel degelijk een crimineel hoor. In Dreamschool vorig jaar gaf hij ook aan vroeger wel vast te hebben gezeten en hij is ook veroordeeld voor werken in de organisatie van Klaas Bruinsma. Peter heeft over lijntjes lopen en is ontzettend flexibel om dingetjes uit te voeren voor andere criminelen als hij daar zelf beter van word. Het is maar net hoe zijn pet staat. Het is al uiterst vreemd, dat in al die jaren dat hij met van Hout sprak en nooit ook maar 1 uitzending over hem heeft uitgezonden en over zijn tegenstanders wel.

 22. Bep

  Lieve Peter, je bent nu te ver doorgeslagen in je arrogantie, nu is je imago aan een vrije val bezig! Terug naar af Peter.Ga wat voor jezelf doen, ga tuinieren maar blijf voorlopig uit de buurt van tv camera’s en studio’s. Zoek hulp.

 23. Dorus

  Bang dat De Vries op zijn tenen wordt getrapt….

 24. arjan

  Vanavond komt hij zeker zijn beklag doen op TV bij diverse domme programma`s.

 25. Poenwasi

  Tja ik wil er geen gewoonte van maken om aldoor kritiek te leveren, maar deze narcistische dweilbak maak ik graag een uitzondering. Hier is gelukkig duidelijk gebleken wat voor arrogante dweil dit mannetje eigenlijk is. Ondanks zijn maatjes met name het pedofielenbolwerk van Justitia dacht hij even via de artiestennaam behandeld te kunnen worden. Neen dus! Hij weet dondersgoed dat zijn dagen geteld zijnent welk opzicht dan ook. Hij voorziet zich nog van brood en water om als tafelgoed op te treden, maar dan is het ook gedaan. Niets meer wat deze dweil ook maar aanpak levert hem wat op dan alleen kritiek. Ooo wat zal hij zich van nijt af lopen rukken….eigenlijk heb ik al te veel woorden vuil gemaakt aan deze dweil

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.