Na Linda ook Brard in de bres voor belastingadviseur

Belastingadviseur van de sterren Frank B., die ervan wordt veracht miljoenen euro’s buiten het zicht van de Belastingdienst te hebben gehouden, kan niet alleen rekenen op steun van Linda de Mol, maar ook op die van Patty Brard. Dat is vandaag te lezen in het AD. De Mol benadrukte niet alleen absoluut geen BV op de Kaaimaneilanden te hebben, maar sprak ook haar steun uit aan B. En dat doet Brard nu ook. “Ik zie hem als een vriend. Hij is er altijd voor me geweest“, laat ze weten.

De televisiediva is enorm teleurgesteld in de media. “Ik heb zelf behoorlijk wat shitstorms meegemaakt en weet hoe erg dat is. Afschuwelijk, nee, schrijf maar gewoon wálgelijk, dat Frank al wordt veroordeeld terwijl er nog niks is bewezen.

B. is voor Brard veel meer dan alleen haar belastingadviseur. “In goede en slechte tijden stond hij me met raad en daad bij en dat ging veel verder dan geldzaken. Het is een fijne, aardige, integere man. Schrijf vooral dat laatste maar op.

Het AD schrijft in het artikel ‘Patty Brard neemt het op voor verdachte belastingman’ (link) dat andere cliënten van B. tegen de krant zwijgen over de belastingadviseur.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen