Gordon en John de Mol zijn niet gebrouilleerd

Geplaatst op Mon 02 Apr 2018 om 9:30

RTL 4-ster Gordon en mediatycoon John de Mol zijn niet met elkaar gebrouilleerd sinds de verschijning van zijn biografie. Dat geeft de entertainer aan in gesprek met de Libelle. Gordon doet in zijn biografie over alles en nog zijn beklag. Ook De Mol komt daarbij aan bod: “John vierde zijn zestigste verjaardag, een paar jaar geleden, en hij had zijn vrienden uitgenodigd voor een trip naar Rome. Ik mocht niet mee. Dat snapte ik oprecht niet, ook omdat Jeroen van der Boom wel mee was.”

Ongelooflijk, zegt Gordon in de biografie. “John, ik ken je al zo lang en dan ga je hém meenemen naar Rome? […] Dat heeft me zo geraakt. Mijn hemel, John, waarom doe je zo?

Het is nu niet over en uit tussen de twee, legt Gordon uit aan Libelle. “Hij weet het. En waarom zou ik het niet mogen opschrijven? Ik snap het gewoon nog steeds niet. Wij zijn zo goed bevriend, maar ik wist niet eens dat ze gingen! Dat vind ik gewoon raar. Ik heb het hem nog weleens gevraagd, toen zei hij: ‘Geloof me, dat heeft niks met jou te maken.’”

Denkt hij dat De Mol dat meent? “Dat geloof ik wel, ik ben supergoed met hem. Ik was vorige week bij hem thuis en dan laat hij mij, als een van de weinigen, zijn prachtige huis zien. Ik vind dat je dit soort dingen moet kunnen zeggen, als vrienden.”

Ik heb Winston ook gesproken van de week. In mijn biografie vertel ik dat ik tot mijn grote verdriet niet op zijn vrijgezellenfeest mocht komen. Renate had liever niet dat ik meeging. Ik vertelde hem dat het in mijn boek kwam, waarop hij zei: ‘Het is zo gewoon gegaan, maar dat doet niks af aan onze vriendschap.’

Volgens tv-columniste Angela de Jong van het AD is het niet onwaarschijnlijk dat ook Gordon op een gegeven moment de overstap gaat maken naar Talpa TV, de SBS-zenders van John de Mol.

Het Libelle-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
32 Reacties op “Gordon en John de Mol zijn niet gebrouilleerd”


 1. mark2

  Die gordon blijft een zelfingenomen rat!

 2. Joep uit Tilburg

  Het heeft echt niets met jou te maken Gordon… ha ha ha ha ha

 3. Trui

  Ben even poepen!

 4. Hooftstraat

  Mensen, gewoon negeren, laat gaan, niet reageren! Aub, negeer hem volledig.

 5. Geert

  Jeroen hoeft hij zich niet voor te schamen in het Buitenland maar jij Gordon jij bent een idioot!

 6. Bob

  Hahaha :-) Heeft niets me jou te maken….. Lekker als je als “vriend” daarmee wegkomt. Ga ik ook eens proberen.

 7. critikast

  Zum kotzen !

 8. It

  Gordon maakt meer kapot dan het COC ooit goed kan maken.
  Gisteravond ook weer een man is door een roedel Finnen in elkaar
  geslagen na een afspraak via Grinder.
  Dat Gordon zich zo gedraagt werkt zeer averechts op de acceptatie van lgbt’s
  en zorgt ervoor dat onze mocro’s met hun 300 jaar acherstand hebbende
  cultuur vinden dat ze zomaar iemand in elkaar mogen slaan.

 9. Bonnie Kreukboven

  Een onbetrouwbare drugsverslaafde. Dat is hij. Niets meer en niets minder. Wanneer gooien ze Peter vd Vorst is bij hem naar binnen en ontvoeren ze hem naar een afkickkliniek. Daar hoort deze narcist namelijk thuis.

 10. Ookdatnog

  💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

 11. Ookdatnog

  WAANZINNIG!!!

 12. Julia

  Oh, Gordon weet dat het bij RTL ten einde loopt een wil naar Talpa TV.

 13. Penny Wise

  @It (10:26): Je overdrijft. Gordon is soms uit balans en doet dan onhandige uitspraken die verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden. Als je aan zelfreflectie doet kom je tot de realisatie dat jouw uitspraak ook onhandig is. Is niet erg, doet iedereen wel eens, zeker in deze tijd van het jaar waarin iedereen van slag is.

 14. Marcktv

  Samen met Barbie naar een gesloten afdeling en geen aandacht aan besteden aub

 15. aammehoela

  Kan iemand een actie beginnen “Geen Gordon meer op tv” of zoiets.

 16. SOLANGE

  Lijkt wel een klein kind die Gordon ik mag niet op je feestje huillie huillie….

 17. Beau ter Ham

  Gordon wie gelooft deze man nog na al die ellende van de laatste jaren ?

 18. Geert Bukken

  Alsjeblieft Goor, ga iets leuks doen,

  Schrijf niet al je frustraties op in een boek…. waar je ook nog een commercieel aan verdiend. SLECHT !

 19. Corretje

  Wat een negatieve reakties. LNiemand is volmaakt. Ook Gordon niet.
  Maar hij schrijft het op hoe hij het voelt. Hij is niet makkelijk,dat zegt hij zelf. Maar kijk er eens achter. Gordon is een gevoels mens.Nogmaals kijk niet alleen maar naar het negatieve.

 20. John Ewbank

  Heuck, ouwe sjormaestro, je laat je kennen. Wanneer proeven we weer van elkaars volle witte sap op de bank in Blaricum? Xje

 21. Pauline

  Goor vind ik een ziek, oud, dik, lelijk en vooral gek kind

 22. Roobie

  Ach nee mevr. De jong wil het weer zo goed weten door omhooggeschoten D1LD0, zij mag van mij 440 volt in haar scheurtje duwen.

 23. Liefde ovwrwint

  Only Love is the answer in a world full of hate

 24. tim

  tijd voor een show samen met Irene Moors

 25. Simon

  Was Gordon er niet uitgetrapt op de verjaardag van Linda de Mol wegens misdragingen? Misschien heeft zij er een stokje voor gestoken.

 26. John

  Jeroen wel…..ahhhh Weet je Jeroen is een hele aardige nette gozer.
  Eerst wist ik niet wat ik moest vinden maar werk al tijdje met m via Sbs ….
  Eerlijk?Wat een mooie kerel!

 27. critikast

  Ratten horen niet op gezellige feestjes ! En steeds meer feestvierders vinden je nu eenmaal een rat, Gordon! Daar heb je zelf, en alleen jij zelf, naar gemaakt ! Gedoemd voorgoed te mislukken !

 28. Tim20

  Ik heb het zo gehad met Gordon!

 29. Mieke

  John de Mol. Je neemt Gordon toch niet aan bij Talpa. Laat m alsjeblieft van het beeldscherm verdwijnen.
  Dat kan jij!

 30. Youp

  Gordon zorgt voor ophef en dus geld…

 31. zorro

  Ik heb totaal niets tegen Homo`s maar Gordon is een HOMO die zijn weerga niet kent het is eigenlijk een vuile vieze onbeschoft figuur die niet in onze samenleving thuis hoort.

 32. frans

  Als Gordon hard poept komt hij klaar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.