‘Dotan, kom vanavond naar RTL Boulevard of verdwijn!’

Ronald Molendijk heeft zanger Dotan zaterdagavond een ultimatum gesteld in RTL Boulevard: óf hij maakt vanavond zijn opwachting in de showrubriek óf hij verdwijnt. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De Volkskrant heeft Dotan zaterdag ontmaskerd als enge fantast en sindsdien hult de zoon van Patty Harpenau zich in stilzwijgen. Molendijk vindt dat Dotan veel te ver is gegaan met het creëeren van nepfans. “Het is hoogverraad aan de muziekindustrie. Belachelijk.

Dotan liet onder meer een verhaal verzinnen over dat hij een ziek kankerpatiëntje achterna is gehold. De zanger heeft aan de Volkskrant bekend dat die ontmoeting nooit heeft plaatsgevonden.

Het verhaal is op Dotans Facebook-pagina geplaatst door een nepfan, maar de zanger zegt dat hij die reactie vanwege drukte nooit gezien heeft, ondanks dat de ‘ontmoeting’ meerdere media haalde.

Ronald Molendijk: “Dat is natuurlijk echt gelul van de bovenste plank. Als jij op vakantie bent of in een kelder hebt gezeten of hebt zitten werken aan je album en ineens komt er een verhaal boven water dat je met een broertje van een leukemiepatiënt hebt gestaan, dan gaat volgens mij je hele omgeving zo van: ‘Wauw, wat ben je goed bezig.’ En als het niet zo is, dan ontken je dat toch gelijk?

Het lijkt er niet op, maar toch hoopt Molendijk dat Dotan een verklaring heeft voor alles. “Dotan, als je kijkt: kom alsjeblieft zondag hier naar de uitzending, we ruimen alle plek voor je in en vertel dat het bullshit is en leg het dan even goed uit, alsjeblieft, óf verdwijnen.

Later in de uitzending ging het nog over het Eurovisie Songfestival. Peter R. de Vries grappend: “Op internet zijn er een heleboel mensen die zeggen dat Dotan daar naar toe moet.”

Molendijk: “Ja, dat is Dotan denk ik zelf, maar morgen komt Dotan het hier uitleggen, hoop ik zo!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen