Zwangere vrouw niet boos om Mol-deelname Versteegh

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 9:00

Jan Versteegh openbaarde zich zaterdag als dé saboteur in het spelprogramma Wie is de Mol op NPO 1. Aangezien hij de Mol was, was hij er tot het eind bij en dus best lang weg van huis. En dat terwijl hij een zwangere vrouw thuis heeft zitten. Zijn tv-werk gaat echter voor en daarin steunt zijn partner hem van harte. “Zij is niet alleen de leukste en knapste vrouw van de wereld, ook de meest relaxte. ‘Lieverd, ga nou maar. Die kans komt maar één keer voorbij’“, aldus de presentator.

Het is nou ook weer niet zo dat ze hoogzwanger was, aldus Versteegh. “Toen ik vertrok was ze vijf maanden zwanger. Niet acht of zo, anders was ik natuurlijk niet gegaan.”

Tijdens de uitzending van de afgelopen weken heeft Versteegh veel plezier beleefd aan het bijhouden van alle moltheorieën op internet. “Dat was erg leuk ja! Wat mij frappeerde was dat niet alleen de kandidaten mij niet verdachten, ook veel kijkers.”

Ik dacht serieus dat Nederland er wel doorheen zou prikken.”

Zijn vrouw zal minder blij geweest zijn toen ze vorig jaar naar RTL Boulevard keek. Daar onthulde Frank Dane dat Versteegh grapte voor hoe een vagina eruitziet na een bevalling.

Het AD-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros
12 Reacties op “Zwangere vrouw niet boos om Mol-deelname Versteegh”


 1. Anouk Smullers

  Jan Versteegh zijn carierre zit in een meega slop… ego programma’s op bnn scoren voor geen meter, film waar hij in speelde is geflopt. Grappige is dat hij eerst een beetje een rebelse was maar toen hij ineens huisje boompje beestje ging spelen was zijn carierre ineens voorbij. Hij kan nu even de mol zijn. Maar zijn carierre is wel op zijn hoogtepunt geweest.

 2. Pipo

  Wie is de Mol kan goed zijn voor je carriere. Die politieagente heeft nu een eigen serie bv

 3. Annoniemus

  Jan V zal altijd alles uit de kast halen om in de picture te blijven ! #helaas

 4. Karel

  5 maanden zwangere vrouw alleen thuis laten zitten.
  Da’s een typische mol actie.

 5. Papegaaitje leef je nog

  Ik word niet goed van die Wie Is De Mol hype. Wat een vreselijk programma. En dan dat vreselijke napraat programma. Met die zenuwpees van een Chris.

 6. Kaaskijker

  It’s so overt its so covert.
  Jan Versteegh heeft het geweldig gespeeld.

 7. tss

  Wat een zin zeg ” En dat terwijl hij een zwangere vrouw thuis heeft zitten”
  Zit ze achter de ramen of zo? Belachelijk!

 8. SOLANGE

  Wie is de Mol nooit gekeken …maar Jan Versteegh is een kanjer!!!

 9. Sandertje

  Die opnames duren maar twee weken, wat een ellende voor die vrouw van hem. Het lijkt net alsof die maanden weg is geweest.

 10. Ron

  De keuze om hem ‘de mol’ te laten zijn vond ik een deceptie. Niemand anders wilde hem zijn blijkbaar, dan hij maar weer.

 11. robb

  Wat een onzin hoeveel mannen moeten in het buitenland werken als hun vrouw zwanger is maar ja het is Jan en dan is het een probleem.

 12. Joop.nl

  Gelukkig was die margreet van de Linden van moltalk niet bij de ontknoping. Mooi dat niemand haar miste.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.