Ronnie Flex vindt persiflage TV Kantine niet grappig

Als je op de hak wordt genomen kun je er naar buiten toe maar beter gewoon om lachen. Die mediawijsheid heeft Maan de Steenwinkel wél, maar haar collega-artiest Ronnie Flex kennelijk nog niet. Hij reageerde ‘not amused’ toen RTL Boulevard hem gisteren vroeg naar de persiflage van hun gezamenlijke videoclip in De TV Kantine. “Ik vind het niet echt grappig“, gaf Flex openhartig toe. Daar voegde De Steenwinkel aan toe: “Ik vind het in elk geval een eer dat ze ons wilden nadoen.

De Steenwinkel en Flex hebben samen al een tijdje een hit met het liedje Blijf Bij Mij. Het liedje is een ongelooflijk succes met al 21 miljoen views op YouTube, maar ook de persiflage ervan door Carlo Boszhard en Elise Schaap is met 833.000 views in trek.

Flex heeft er ook naar gekeken, maar is dus níet zo enthousiast. Wel is hij heel erg trots op de hit die hij heeft met Maan. “Na een week of twee begon ik wel in te zien dat het een van de grootste hits uit mijn carrière is en misschien de grootste hit.”

En Maan: “Als het aan mij ligt wil ik natuurlijk nog héél veel liedjes met Ronnie maken, want buiten dat ik hem een heel leuk persoon vind en fijn om mee samen te werken, maakt hij ook gewoon monsterhits.”

Net als De TV Kantine zijn zowel Maan als Ronnie aan RTL gelieerd. Maan is de winnares van de RTL 4-show The Voice of Holland en Ronnie is jurylid in de RTL 4-show It Takes 2.

De persiflage:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen